Facebook permite incarcarea de filme si poze la 360 de grade

Facebook va afisa filme zi poze la 360 de grade in News Feed incepand de maine pentru toti utilizatorii din lumea intreaga.

Facebook a anuntat in aceasta seara ca va permite in sfarsit incarcarea de filme si poze inregistrate la 360 de grade, acestea urmand a putea fi incarcate incepand de maine, iar tot de maine utilizatorii le vor putea vedea in News Feed impreuna cu orice fel de alte informatii vizibile acolo.

Facebook a anuntat cu mult timp in urma ca testeaza un sistem care va permite publicarea in News Feed de poze si filme facute la 360 de grade, iar acum ele ste suficient de pregatit pentru a fi oferit in mod oficial utilizatorilor din lumea intreaga care sunt dornici sa vada asemenea continut.

Filmele si pozele la 360 de grade vor fi vizibile in iOS, Android si in versiunea desktop a website-ului Facebook, incarcarea continutului facandu-se la fel de usor precum incarcarea oricarui clip video sau a oricarei poze, astfel ca utilizatorii nu vor avea de parcurs pasi suplimentari pentru a publica acest tip de continut.

Acest tip de continut va fi afisat in News Feed cu o iconita speciala care reprezinta o busola, iar utilizatorii vor putea face glisari pe ecrane pentru a naviga prin pozele si filmele care vor fi disponibile pentru ei in acest format, utilizarea castilor pentru realitate virtuala oferind o experienta diferita.

Along with 360 photos from your friends and family, you can discover stunning new 360 photos on Facebook from public figures, publishers, and other organizations. 360 photos give you the ability to take the stage in front of 100,000 fans with Paul McCartney, get behind-the-scenes access to the Supreme Court via The New York Times, visit the International Space Station with NASA, and more.

Avand in vedere ca in momentul de fata gadget-urile capabile sa inregistreze continut video sau poze la 360 de grade sunt scumpe, nu va asteptati sa apara foarte multe filme si poze in acest format in News Feed, dar lucrurile se vor schimba in viitorul nu foarte indepartat.

Daca Facebook permite publicarea de filme zi poze inregistrate la 360 de grade, atunci cu siguranta si alte retele de socializare vor urma exemplul si vor permite publicarea aceluiasi tip de continut in perioada urmatoare, asa ca vom vedea acest tip de continut peste tot.

Facebook 360 grade