Prima Pagina aplicatii Prophix – Prima periuta de dinti inteligenta ce filmeaza interiorul gurii

Prophix – Prima periuta de dinti inteligenta ce filmeaza interiorul gurii

In timp ce medicul stomatolog poate recomanda o periuta de dinti electrica in locul unei manuala, chiar si cu puterea adaugata de curatare, este posibil sa treceti peste unele zone cu pete, in timp ce curatati dintii. Conform Oral-B, 80% dintre oameni nu periaza suficient de bine cel putin o parte a danturii, iar 60% nu periaza deloc molarii din spate.

Periuta de dinti Prophix este o periuta de dinti inteligenta de la Onvi are ca scop imbunatatirea eficientei voastre de periaj, afisand un live din interiorul gurii – pe smartphone. Aceasta dispune de o aplicatie dedicata si transmite pe smartphone un stream video live din interiorul gurii.

Prophix_dinti live streaming

Camera dispozitivului filmeaza la calitate Full HD (1.080p). Ca si accesorii pachetul dispune de mai multe capete si o mica oglinda. Periuta poate face si poze la locurile care par afectate de carii sau tartru, astfel incat utilizatorul sa le poata arata dentistului sau.

 

 

Periuta celor de la Onvi costa “doar” 400$.

  • ninel

    urmeaza prezervativul cu camera 4k,sa vezi daca esti gravida sau nu…mult timp liber au unii,si bani…

  • gabi

    Sunt lucruri care te ajuta in viata de zi cu zi si asemenea produse sunt benefice omului!si eu folosesc periuța de dinti electrică Oral-B si sunt foarte mulțumit de ea si inainte sa o folosesc aveam probleme cu tartrul si îngălbenirea dintilor dar am scăpat de aceste probleme bineînțeles si cu anumite solutii in curățarea dinților!