Carcasa pentru iPhone 7 comparata cu iPhone 6S

O carcasa pentru iPhone 7 apare astazi intr-un clip video care are menirea de a ne spune daca toate zvonurile aparute pana acum cu privire la lipsa schimbarilor majore in comparatie cu iPhone 6S sunt adevarate, sau sunt doar simple speculatii lansate pe internet.

Dupa cum veti vedea in materialul video prezent in acest articol, carcasa pentru iPhone 7 se potriveste aproape perfect pe iPhone 6S, iar acest lucru era de asteptat avand in vedere ca am fost intoxicati de zvonuri cu privire la design-ul ales pentru iPhone 7 de Apple.

Carcasa pentru iPhone 7 se potriveste foarte bine pe iPhone 6S, dar cu exceptia unei mici diferente, mai exact, camera iPhone 7 este mult mai mare decat cea a iPhone 6S si este pozitionata usor diferit decat ne-am obisnuit pana in prezent, schimbarea de design fiind una majora.

Cat de mare va fi camera iPhone 7 deocamdata nu stie nimeni, insa carcasa pentru iPhone 7 din aceste imagini, si multe alte schite, sugereaza faptul ca Apple va implementa un senzor de imagine mult mai mare in noul sau terminal, lucru care este logic avand in vedere ca iPhone 7 Plus va avea camera duala.

Ieri am vazut o serie de schite pentru iPhone 7 si ele ne aratau faptul ca intre noul smartphone si iPhone 6S exista putine diferente in ceea ce priveste dimensiunile, aceasta carcarea confirmand acest lucru, dar nu este prima care ofera o asemenea imagine pentru dispozitiv.

Desi carcasa pentru iPhone 7 nu ne arata acest lucru, compania Apple a eliminat si antenele din carcasa, astfel ca ele vor fi prezente doar pe marginea sa si nu vor mai deranja ochiul in mijlocul carcasei, asa cum se intampla in momentul de fata in iPhone 6 sau iPhone 6S.

Mai mult decat atat, carcasa pentru iPhone 7 a fost special creata pentru a avea la baza doua gauri pentru difuzoare mari pe care Apple ar urma sa le ofere, eliminarea portului audio de 3.5mm aducand in discutie si posibila implementare a unui al doilea difuzor in iPhone.

carcasa pentru iPhone 7

Foarte putine informatii aparute pana acum sustin ideea implementarii unui al doilea difuzor in iPhone 7, iar aceasta carcasa pentru iPhone 7 incearca sa ofere o confirmare pentru schimbare, insa nu o putem privi ca fiind 100% sigura, dupa cum probabil va si imaginati.

Chinezii s-au apucat inca de acum cateva saptamani sa produca o serie de accesorii pentru iPhone 7, iar aceasta noua carcasa pentru iPhone 7 face parte din serie, toate produsele fiind facute in baza unor schite furate din fabricile partenere ale companiei Apple, deci au o anumita acuratete.

In ultimele saptamani am vazut foarte multe informatii care denota schimbari interesante pentru iPhone 7 in comparatie cu iPhone 6S, insa vorbim despre detalii care nu vin cu o confirmare clara din partea cuiva care sa aiba surse credibile in cadrul companiei Apple.

Chiar si asa, foarte sigur pare faptul ca iPhone 7 va avea o camera mai mare incepand din toamna acestui an, insa nimeni nu stie exact cat va imbunatati ea capacitatea terminalului de a inregistra poze si clipuri video mai bune decat iPhone 6S, asa ca ramane sa vedem ce surprize mai apar.