Diferentele dintre iPhone 7 si iPhone 6S prezentate in detaliu de 2 noi schite

Diferentele dintre iPhone 7 si iPhone 6S sunt in detaliu prezentate de noi schite furnizate de catre partenerii asiatici ai Apple.

Diferentele dintre iPhone 7 si iPhone 6S sunt astazi prezentate intr-o noua schita furnizata direct de la un partener Apple din China, ea demonstrandu-le ca nu vom avea chiar atat de multe surprize din partea americanilor, desi unii se asteptau la mai mult de atat.

Diferentele dintre iPhone 7 si iPhone 6S incep cu faptul ca noul smartphone exte prezentat ca avadnd inaltimea si latimea usor modificate, cu mai putin de 1 milimetru, asa ca ele nu vor fi resimtite in lumea reala de catre utilizatorii care vor cumpara noul smartphone.

Diferentele dintre iPhone 7 si iPhone 6S sunt relevate si in ceea ce priveste grosimea, iPhone 7 urmand a avea 7.15mm grosime, fata de 7.1mm cat are iPhone 6S in momentul de fata, cresterea fiind minora si, exact precum in cazul de mai sus, nu va fi resimtita de utilizatori.

Diferentele dintre iPhone 7 si iPhone 6S releva faptul ca nu va mai exista un port audio de 3.5mm, asa cum am aflat din atat de multe zvonuri publicate pana acum pe internet, asa ca aceasta schimbare nu ar trebui sa mai uimeasca pe cineva in momentul de fata.
diferente iphone 7 iphone 6s

Diferentele dintre iPhone 7 si iPhone 6S vor fi mult mai usor vizile in cazul camerei, iar asta deoarece iPhone 7 va avea un senzor de imagine mult mai mare decat cel al iPhone 6S, el urmand a fi pozitionat diferit, deci va fi usor de recunoscut care terminal este mai nou.

Daca la diferentele dintre iPhone 7 si iPhone 6S adaugam si faptul ca antenele sunt despartite in carcasa si nu o mai acopera de la stanga la dreapta, atunci este usor de inteles ca ni se readuc in atentie informatii care au fost dezvaluite de atat de multe zvonuri pana acum.

diferente iphone 7 iphone 6s 1

Diferentele dintre iPhone 7 si iPhone 6S se opresc aici, insa oare sunt ele suficiente pentru a motiva utilizatorii sa faca upgrade de la un model anterior la unul nou? Trendul ne spune ca nu, insa ramane de vazut cum vor privi utilizatorii iPhone 7 dupa prezentarea oficiala.