Facebook va permite publicarea de clipuri video in comentarii la postari

Facebook permite publicarea de clipuri video in comentariile lasate de catre utilizatori la postarile publicate de catre alte persoane sau de catre pagini, functia fiind complet noua si disponibila in momentul de fata pe toate platformele de pe care poate fi accesta reteaua de socializare.

Facebook nu a permis publicarea de clipuri video in comentarii pana in prezent, insa oferirea acestei functii confirma din nou cat de importanta este cresterea ratei de publicare a clipurilor video in cadrul retelei Facebook, americanii concurand serios cu YouTube in acest segment.

Functia de publicare de clipuri video in comentariile facute la postarile publicate pe Facebook a fost demonstrata pentru prima oara la cea de-a 50-a editie a hackathon-ului Facebook, atunci unii angajati creand functia pentru a arata ce mai poate fi oferit nou in cadrul retelei.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata clipurile video publicate in comentariile facute la postarile Facebook, totul fiind cat se poate de natura, dar implementat mult mai tarziu decat trebuia, iar asta pentru ca Facebook s-a concentrat pe multe alte lucruri inainte de a oferi o asemenea functie.

Videos in Comments are now available worldwide! You can upload them as replies to posts by people and pages, as well as within groups and events. It’s supported on desktop web, iOS, and Android. To try it out, click the camera icon next to the comment field!

Facebook ne-a bagat pe gat clipurile video in reteaua sa, rulandu-le automat in momentul in care apareau in News Feed, iar acum acelasi lucru se va intamplat in comentariile pe care le vedem pentru postarile publicate de catre utilizatori obisnuiti sau pagini.

Acestea fiind spuse, incepand de astazi veti putea publica clipuri video in comentariile facute pe Facebook, fie ca le incarcati direct din terminalele voastre, fie ca vorbim despre link-uri introduse pentru clipuri video YouTube, sau din alte website-uri.

comentarii video Facebook