Cum s-a schimbat design-ul iPhone 7 din ianuarie si pana in martie

Pana recent iPhone 7 a fost in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple, americanii creand multiple prototipuri ale smartphone-ului in vedere testarii si verificarii oportunitatii de aimplementa diverse functii sau caracteristici pentru utilizatori.

In aceasta idee, in perioada ianuarie – martie partenerii Apple au creat o gama variata de prototipuri ale iPhone 7 care aveau unele caracteristici in plus sau in minus, iar in clipul video de mai jos puteti vedea cum a evoluat design-ul iPhone 7 in doar aproape 3 luni.

La inceputul acestui an compania Apple se juca cu ideea de a lansa un iPhone 7 care are doua difuzoare la baza carcasei pentru a oferi o experienta noua de a asculta continut audio in terminalele noastre, foarte multa lume fiind entuziasmata de prototipul Apple.

Pana in luna martie, compania Apple a renuntat la aceasta idee si a decis sa elimine difuzorul nou pentru a repozitiona microfonul care este folosit pentru apelurile telefonice facute de pe iPhone 7, asa ca nu va asteptati ca un al doilea difuzor sa existe la baza carcasei.

In rest, design-ul iPhone 7 nu s-a schimbat in aceasta perioada, eliminarea portului audio de 3.5mm s-a pastrat de-a lungul procesului de testare, camera parand sa aiba exact aceleasi dimensiuni atat in versiunea din ianuarie, cat si in versiunea din luna martie.

Practic, Apple a fost destul de consecventa in procesul de dezvoltare al iPhone 7 in perioada ianuarie – martie, iar ceea ce s-a realizat in cea de-a treia luna a acestui an urmeaza sa fie pastrat si pentru initierea productiei noului smartphone, ea urmand a incepe in luna iulie sau august.

Practic, Apple a gandit de la bun inceput schimbarile pe care dorea sa le faca pentru iPhone 7, iar in primele luni ale anului a dorit probabil sa ofere suplimentar un difuzor in smartphone-ul sau, dar aceasta idee a fost abandonata in final, asa ca in clipul video de mai sus ar trebui sa vedem ceea ce va fi versiunea finala a iPhone 7.

1 COMENTARIU