Vechiul Yahoo Messenger va fi inchis pe 5 august

Vechea versiune a Yahoo Messenger se inchide pe 5 august, compania Yahoo! fortand utilizatorii sa treaca la noul platforma lansta in 2015.

Yahoo Messenger, celebra retea de mesagerie lansata de catre Yahoo! cu foarte multi ani in urma, va intra intr-o noua faza a existentei sale incepand cu 5 august, atunci Yahoo! urmand a bloca functionalitatea versiunii vechi a programului Yahoo! Messenger.

Yahoo Messenger a lansat cu 18 ani de zile in urma, iar desi a avut la un moment dat sute de milioane de utilizatori in lumea intreaga, aplicatiile pentru smartphone si tablete s-au dovedit a fi un adversar mult prea puternic pentru batrana platforma de mesagerie.

Yahoo! a lansat la sfarsitul anului trecut o versiune actualizata a Yahoo Messenger care avea o interfata imbunatatita si functii noi, plus un mod mai eficient de functionare, insa oamenii convinsi de Facebook Messenger si WhatsApp Messenger sunt deocamdata reticenti sa revina la Yahoo!.

Desi Yahoo Messenger nu mai este la fel de popular precum era odata, compania Yahoo! nu intentioneaza sa inchida complet platforma de mesagerie, ci va obliga utilizatorii sa faca tranzitia spre cea noua, aceasta oferind functionalitate imbunatatita pentru toata lumea.

While today we provide basic interoperation between the legacy product and the new Messenger, we encourage all of our users to complete their transition to the new Yahoo Messenger as we will no longer support the legacy platform as of August 5, 2016. We intend to continue our focused efforts on the new Messenger, with a goal of delivering the best experience to our users.

Daca inca mai folositi vechea versiune a Yahoo Messenger, ei bine va trebui sa faceti trecerea la noua platforma pana pe 5 august, altfel nu veti mai putea vorbi cu vreunul dintre prietenii vostri pana cand veti indeplini cerintele celor de la Yahoo! cu privire la conditiile de utilizare.

Yahoo Messenger a inceput sa devina popular in Romania pe la inceputul anilor 2000 si imi amintesc  de faptul ca il foloseam chiar si prin 2007 – 2008, insa dupa aceea reteaua si-a pierdut din utilitate, iar cu toate eforturile celor de la Yahoo! n-am mai fost convins sa revin.

Voi mai folositi Yahoo Messenger ?