Prima Pagina iOS 10 iOS 10 wishlist concept prezinta functii pe care Apple ar trebui sa...

iOS 10 wishlist concept prezinta functii pe care Apple ar trebui sa le ofere

Cu doar doua zile inainte ca prezentarea iOS 10 sa inceapa in cadrul WWDC 2016, un grafician din Siria s-a gandit sa publice un concept pentru sistemul de operare iOS 10 care are menirea de a ne arata o serie de schimbari pe care compania Apple ar trebui sa le implementeze.

Vorbim despre o aplicatie Camera care ar fi capabila sa interpreteze o multitudine de coduri QR si nu numai, posibilitatea de a folosi multiple conturi de utilizator pe o tableta iPad care ar avea si suport pentru multiple amprente inregistrate in Touch ID, o versiune pentru iOS a Xcode fiind deasemenea sugerata.

Mai mult decat atat, acest nou concept pentru iOS 10 prezinta so posibilitatea de a personaliza butoanele din Control center, afisarea de versuri in aplicatia Muzica, optiunea de a minimiza aplicatiile pe iPad, noi functii pentru 3D Touch si securitate imbunatatita folosind Touch ID.

Functiile sunt multe si cu siguranta sunt extrem de utile pentru noi, insa compania Apple trebuie sa le implementeze pentru ca utilizatorii sa se poata bucura de ele, insa ramane de vazut ce ne va anunta Apple diseara.

Incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple.

  • IHATEPINK

    Da poate baga ceva nou ca acuş îi i întrece androidul

  • Bogdane

    Multe din featurile astea nu mi-ar imbunatati experienta. Mi-ar placea sa pot customiza Control Center, dar din motive de securitate (Find my Iphone) nu o sa ofere niciodata aceasta posibilitate. Mi-ar placea mai multe functii 3D touch!

  • proxxy

    ce treaba are find my phone cu aranjarea intr-o ordine sau alta a unor butoane? Daca pun un buton care sa activeze 3g-ul nu mai merge find my phone?