iOS 9.2.1 jailbreak Flying JB a fost prezentat

iOS 9.2.1 jailbreak Flying JB a fost prezentat in cursul noptii trecute pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar in clipul video de mai jos puteti vedea cum a fost exploatata aceasta versiune a sistemului de operare, dar mult prea tarziu decat era necesar pentru ca solutia sa fie necesara.

Din pacate acest iOS 9.2.1 jailbreak denumit Flying JB a fost facut pe un iPhone 5C, care are chip de 32 biti, solutia fiind compatibila doar cu acest tip de componente, deci utilitatea sa este extrem de limitata in momentul de fata si e putin probabil ca lucrurile sa se schimbe.

Flying JB iOS 9.2.1 jailbreak are la baza un bug numit inpuTbag, ea fiind o vulnerabilitate a kernel HeapOverFlow veche de 15 ani, compania Apple blocand-o in iOS 9.3.2, astfel ca nu va imaginati ca veti putea folosi acest software si in noile versiuni ale sistemului de operare iOS.

Limitarile iOS 9.2.1 jailbreak nu se opresc aici, chinezul care l-a dezvoltat dezvaluind faptul ca solutia sa obtine acces de administrator la iOS, insa nu inlatura limitarea de sandobx pentru aplicatii, astfel ca practic nu se schimba absolut nimic in legatura cu modul in care pot fi exploatate aplicatiile.

Practic, Flying JB este un software care cu greu poate fi numit jailbreak deoarece nu inlatura cele mai importante masuri de securitate implementate de catre compania Apple pentru aplicati in ideea ca acestea sa nu infecteze sistemul de operare cu malware, etc.

Mai mult decat atat, Flying JB nu are un program care sa ne permita sa efectuam jailbreak-ul, deci daca software-ul va fi oferit public, va fi necesara rularea unor comenzi intr-o aplicatie de tip terminal pentru ca terminalele noastre sa fie exploatate.

iOS 9.2.1 jailbreak

Concluzionand, Flying JB nu este solutia de jailbreak pe care o asteapta toata lumea, asa ca pentru a va putea folosi de un asemenea software va trebui sa mai aveti rabdare, dar deocamdata nimeni nu stie exact cata.