iOS 10 Dark Mode a fost confirmat de catre Siri

2

iOS 10 Dark Mode, mod de noapte, urmeaza sa fie prezentat de catre compania Apple in cadrul evenimentului de deschidere al WWDC 2016, asistentul personal Siri fiind cel care pare sa confirme faptul ca aceasta functie este pregatita pentru implementare de catre Apple.

Confirmarea lansarii iOS 10 Dark Mode, mod de noapte, a fost facuta de catre Siri printr-un raspuns oferit la comanda de a activa aceasta optiune in iPhone, iPad sau iPod Touch, iar imaginea de mai jos confirma faptul ca Apple urmeaza sa anunte o surpriza placuta in cursul acestei seri.

In momentul de fata functia iOS 10 Dark Mode, mod de noapte, nu este disponibila in aplicatia Configurari, Settings, a iOS-ului, iar comanda data Siri pentru a activa o asemenea functie ar fi trebuit sa ofere drept raspuns o expresie care sa ne dea de inteles faptul ca asistentul nu intelege comanda.

Dupa cum puteti vedea, raspunsul asistentului Siri este complet diferit, el dand de inteles ca intelege comanda, dar ca nu o poate activa in terminalele noastre in momentul de fata, acest lucru sugerand faptul ca trebuie o versiune diferita a iOS pentru ca aceasta comanda sa poata fi rulata.

iOS 10 Dark ModeAvand in vedere ca in mai putin de 12 ore urmeaza sa inceapa WWDC 2016 si conferinta iOS 10, este normal ca Siri sa aiba comanda implementata in serverele sale si in articolul de saptamana trecuta privind noutatile iOS 10 v-am spus ca aceasta functie ar putea aparea.

Deocamdata se stie ca iOS 10 Dark Mode, mod de noapte, ar urma sa implementeze o tema intunecata in sistemul de operare iOS, iar un concept de zilele trecute ne-a aratat exact ce inseamna acest lucru, insa nu se stie daca totul seamana cu ceea ce ne va oferi compania Apple.

iOS 10 concept Night Mode

Voi ce parere aveti despre implementarea iOS 10 Dark Mode, mod de noapte, in iPhone, iPad sau iPod Touch ?

Nu uitati sa reveniti diseara, incepand cu 19:30, pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte compania Apple.