Cum instalezi iOS 10 beta 1 fara UDID si fara sa descarci vreun ipsw

Instalarea iOS 10 beta 1 este posibila in momentul de fata nu doar pentru dezvoltatorii inregistrati care produc aplicatii pentru platforma iOS, ci si pentru restul utilizatorilor din lumea intreaga care sunt interesati sa testeze noua versiune a sistemului de operare.

Dimineata v-am spus de unde descarcati iOS 10 beta 1 pentru instalare prin ipsw si am asteptat pana acum pentru a vedea cat succes au strainii cu instalarea iOS 10 beta 1, deoarece multi s-au plans de eroarea 14 care aparea in timpul instalarii.

In momentul de fata cea mai sigura metoda de a instala iOS 10 beta 1 este folosirea unui profil de dezvoltator pentru aplicatii, instalarea facandu-se prin sistemul Software Update, Actualizare Software, al iPhone, iPad si iPod Touch-urilor, fara a folosi vreun ipsw.

Cum instalezi iOS 10 beta 1

Inainte de a incepe va fac binecunoscuta recomandare de a face un backup al datelor voastre in cazul in care procesul esueaza, insa acel backup va putea fi utilizat doar in iOS 10 beta 1, sau o versiune mai noua, deci nu va veti putea folosi de el in iOS 9 sau alte versiuni mai vechi.

Pentru a instala iOS 10 beta 1 trebuie sa :

  • Accesati acest link din Safari, de pe iPhone, iPad sau iPod Touch.
  • Apasati butonul din partea dreapta sus, apoi selectati optiunea Direct Download.
  • Apasati Install de 3 ori.
  • Daca vi se cere sa reporniti terminalul, confirmati procedura.
  • Dupa repornire mergeti in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si veti vedea iOS 10 beta 1 disponibil pentru instalare.

In functie de terminalul pe care il aveti, pachetul de instalare poate avea intre 1.3 GB si 2 GB, deci asigurati-va ca aveti suficient spatiu de stocare disponibil in iPhone sau iPad inainte de a incepe procedura, altfel ea va fi refuzata, bateria trebuind sa fie incarcata la minim 50%, sau sa aveti terminalul conectat la o sursa de energie.

Procedura de instalare iOS 10 beta 1 pe iPhone sau iPad o faceti pe proprie raspundere, iar daca aveti intrebari, le astept in comentarii.