Prima Pagina iOS 10 iOS 10 optimizeaza spatiul pentru a elibera zeci de GB la nevoie

iOS 10 optimizeaza spatiul pentru a elibera zeci de GB la nevoie

iOS 10 are o noua functie menita sa optimizeze spatiul de stocare din terminalele noastre, astfel ca in cazul in care ati descarcat prea multa muzica pe care nu o ascultati, sistemul de operare va sterge automat melodiile pe care nu le-ati mai redat de ceva vreme.

Mai jos puteti vedea cum arata aceasta noua functie, ea avand o explicatie conform careia muzica pe care nu am mai redat-o in ultima vreme urmeaza sa fie stearsa automat din terminalele noastre, insa nu se specifica exact despre ce perioada de timp ar fi vorba.

In functie de terminalul pe care il aveti, iOS 10 poate elimina intre 1 GB si cativa zeci de GB, sau pana la cateva zeci de mii de melodii disponibile in terminalele voastre, spatiul eliberat putand fi utilizat pentru a descarca alte aplicatii, muzica sau filme.

Noua functie pentru optimizarea spatiului de stocare din iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza iOS 10 este oferita pe toate terminalele compatibile si se aplica deocamdata numai la muzica, insa nu ar fi exclus ca Apple sa o extinda si la alte tipuri de continut in viitor.

optimizare spatiu ios 10

 • SantaClaus

  Dupa ce ne-a sters muzica din computere acum ne sterge si muzica din terminale….suuuuper

 • amfetamin

  Urmează sa-mi stearga RR3 daca vede ca nu m-am jucat o săptămână,cine știe poate îmi șterge si niște numere din agenda pe care nu i-am mai sunat de ceva vreme! 😆😆😆

 • Viorel Predatorul

  Acum ai motiv să îți suni mătușile unchii, verișorii și tot ce există în agendă :)))

 • V.P

  Uraaaaa !! ;)))))).

 • unixes

  Câtă cârcoteală… Nu vă șterge nici o melodie, nu șterge nimic dacă nu e setată acea opțiune. E decizia ta ca utilizator sa lași sistemul sa iți șteargă din muzică în favoarea spațiului de stocare.