Apple Music are noi functii pentru descarcarea de muzica in iOS 10

Apple incearca sa convinga posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri ca trebuie sa asculte muzica disponibila prin Apple Music si sa descarce melodiile in terminalele lor pentru a se bucura de ele chiar si cand nu au o conexiune de internet disponibila, doua noi functii fiind prezente in acest sens in iOS 10.

Mai exact, in meniul Muzica, Music, al aplicatiei Settings, Configurari, Apple a implementat doua noi optiuni pentru sub-sectiunea Descarcari, Downloads, acolo fiind listate toate melodiile descarcate in terminalele noastre, dar si spatiul pe care ele il ocupa in dispozitive.

Dupa cum puteti vedea din a doua imagine, Apple listeaza in acest meniu fiecare artist pentru care exista muzica descarcata, optiunea de a selecta fiecare artist in parte si mai apoi fiecare album al sau fiind disponibila, impreuna cu optiunea de a sterge melodii individuale, albume, sau chiar toata muzica de la un singur artist.

Separat de aceste optiuni, compania Apple ofera si posibilitatea de a descarca automat in iDevice-uri orice melodie care este adaugata in biblioteca muzicala iCloud pe un alt iDevice sau Mac, astfel ca melodiile vor fi automat descarcate in toate produsele Apple conectate la acelasi Apple ID.

Apple Music iOS 10 descarcari

Aceste optiuni trebuiau implementate de foarte multa vreme pentru noi, insa este bine si acum, chiar daca ele vin mult mai tarziu.