Primul iPhone 7 albastru pe care l-as cumpara

Vestea conform careia Apple va lansa un iPhone 7 albastru a facut furori pe internet in ultimele saptamani, toata lumea fiind extrem de interesata de un smartphone Apple care ar fi disponibil intr-o culoare atat de neobisnuita pentru linia de terminale mobile ale celor din Cupertino.

Pana acum toate conceptele ne-au prezentat cate un iPhone 7 albastru care are la baza un albastru intunecat, un navy blue folosit de catre Apple intr-o multitudine de accesorii pentru produsele sale, insa un alt grafician s-a gandit sa ne arate un terminal iPhone 7 care este mult mai placut ochiului.

In imaginea de mai jos puteti vedea un iPhone 7 albastru care nu are o culoare atat de intunecata precum tot ceea ce ni s-a sugerat pana in prezent, iar din punctul meu de vedere, acest dispozitiv ar fi mult mai potrivit pentru lansare pe piata decat altele cu culori intunecate.

Ca sa fiu sincer, as cumpara un iPhone 7 albastru cu o culoare de acest gen fara sa stau prea mult pe ganduri, iar asta pentru ca in lumea reala el ar arata mult mai bine si ar avea o culoare relativ apropiata de space grey, dar suficient de diferita pentru a fi mai interesant.

Voi ce parere aveti despre acest albastru ?

iPhone 7 albastru perfect