DigiFy trimite atasamente pentru GMail care se autodistrug

Digify este o extensie pentru browser care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a crea atasamente care se autodistrug la o anumita perioada de timp dupa trimitere, functia fiind extrem de utila pentru acele fisiere care nu trebuie sa fie pastrate prea mult in email-ul cuiva.

In clipul video de mai jos puteti vedea cateva functii pe care le ofera Digify pentru cei interesati sa foloseasca extensia, iar printre functii este desigur prezentata si cea care permite trimiterea atasamentelor care se autodistrug, optiunea putand fi extrem de utila in viitor si pentru email-uri.

Digify implementeaza un buton special in interfata prin care scriem mesajele ce sunt trimise prin intermediul GMail, astfel ca nu va trebui sa cautati optiunea prin meniul de setari al extensiei, iar perioada de timp pentru pastrarea activa a fisierului poate fi aleasa la fel de usor.

Separat de distrugerea automata a atasamentelor, Digify permite si monitorizarea numarului de vizualizari pentru fiecare fisier in parte, astfel ca aveti detalii clare cu privire la popularitatea unui fisier sau disparitia sa atunci cand voi ati cerut acest lucru.

2 COMENTARII