iOS 10 concept rezolva problema notificarilor din LockScreen

Compania Apple a schimbat modul in care sunt afisate notificarile in ecranul de blocare al iOS 10, iar in partea stanga a imaginii de mai jos vedeti exact despre ce vorbesc, fiecare notificare fiind afisata intr-un chenar cu colturi rotunde, ecranul fiind foarte repede acoperit de aceste module.

Compania Apple pare sa fi fost de parere ca a afisa fiecare notificare individuala in acest mod este o idee buna, insa din pacate, daca aveti multe notificari pe o retea de socializare, multe mesaje in anumite aplicatii sau multe mailuri, atunci s-ar putea sa obositi facand scroll prin LockScreen.

Un concept publicat in cursul acestei zile vine in rezolvarea acestei probleme, el aratandu-ne cum ar putea fi grupate notificarile in LockScreen pentru a ocupa mai putin spatiu si a fi mai putin enervante pentru cei care nu-si doresc un ecran plin de chenare care ocupa mult spatiu.

Desigur ca pot fi aduse argumente in favoarea actualului mod de afisare a notificarilor, dar si impotriva lui, asa ca ar fi grozav daca Apple ar implementa o optiune care ne-ar permite sa grupam notificarile la nevoie, insa desigur ca nu vom avea parte de asa ceva.

Voi ce parere aveti despre acest concept ?

iOS 10 concept notificari