Aplicatia Google Maps a fost actualizata cu functii noi

Google Maps este aplicatia de navigatie GPS lansata de catre compania Google in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea fiind actualizata in cursul noptii trecute de catre cei din Mountain View.

Noua versiune a aplicatiei Google Maps ne spune daca una dintre liniile de transport afisate de catre ea este accesibila si dintr-un scaun cu rotile, reda cu voce tare strata sau drumul pe care ne aflam si urmatoarea manevra pe care trebuie sa o facem, in final ramanand bug fix-urile.

  • Icons now indicate whether a public transport station or line is wheelchair accessible for some cities
  • Callouts for the current street or road and next manoeuvre in turn by turn navigation
  • Bug fixes

Aplicatia Google Maps este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal in App Store.

Articolul precedentCu ce iPhone este compatibila functia Raise to Wake ?
Articolul următortvOS 10 – iata ce aduce nou pentru Apple TV 4
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.