tvOS 10 – iata ce aduce nou pentru Apple TV 4

tvOS 10 pentru Apple TV 4 a fost prezentat de catre compania Apple in cadrul WWDC 2016, noua versiune a sistemului de operare avand menirea de a imbunatati radical experienta de utilizare a micutului set top box conectat la televizoarele utilizatorilor.

In clipul video de mai jos veti vedea noutatile tvOS 10, asa cum au fost ele prezentate si de catre compania Apple, lista fiind una destul de lunga, Siri avand parte de cele mai multe imbunatatiri pentru a facilita controlul Apple TV 4 fara a folosi telecomanda tactila.

Mai mut decat atat, pentru tvOS 10 Apple a actualizat inclusiv aplicatia virtuala pentru telecomanda care permite controlarea de pe un iDevice, asa ca veti avea parte de imbunatatiri si acolo.

Articolul precedentAplicatia Google Maps a fost actualizata cu functii noi
Articolul următoriOS 9.3.2 vs iOS 10 beta 1 – comparatia performantelor
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.