Iata noile optiuni pentru editarea pozelor in iOS 10

iOS 10 nu aduce doar schimbari majore pentru interfata aplicatiei Photos, Poze, sau noile functii pentru recunoasterea obiectelor/persoanelor, ori crearea de slideshow-uri in baza lor, ci are noi functii pentru editarea pozelor disponibile in terminalele noastre.

Mai exact, utilizatorii de iDevice-uri beneficiaza de o serie de functii noi care permit marcarea pozelor cu ajutorul unor optiuni ce pana in prezent erau disponibile doar in aplicatia Mail, pentru atasamente, sau in aplicatia Preview, a sistemului de operare OS X.

In clipul video de mai jos aveti o prezentare sumara a optiunilor pentru marcarea pozelor in iOS 10, ele putand fi accesate din meniul pentru editarea pozelor, interfata pentru marcare fiind una foarte simpla, astfel incat va puteti da seama de la bun inceput ce face fiecare.

Apple ne ofera posibilitatea de a trasa linii peste pozele noastre intr-o serie de culori predefinite, grosimea acestora depinzand de intensitatea cu care apasam pe ecran, daca avem 3D Touch, sau de setarile facute pentru grosime direct din interfata aplicatiei Poze, Photos.

Separat de marcare cu lunii, avem optiunea de a introduce o lupa care sa mareasca o anumita zona a unei poze, sau avem optiunea de a introduce diverse texte, ori caractere emoji, fontul si dimensiunea literelor putand fi modificate dupa nevoi, la fel ca si pozitia textelor.

Optiunile pentru marcarea pozelor sunt foarte interesante si cu siguranta vor fi destule persoane care sa se bucure de ceea ce ofera ele, implementarea acestor functii eliminand intr-o anumita masura necesitatea de a mai instala aplicatii terte pentru editarea de poze.