Prima Pagina iOS 10 iOS 10 ofera noi optiuni pentru aplicatiile in curs de descarcare

iOS 10 ofera noi optiuni pentru aplicatiile in curs de descarcare

Pentru aplicatiile aflate in curs de descarcare exista noi optiuni de administrare in iOS 10, astfel ca folosind 3D Touch, utilizatorii au posibilitatea de a controla mult mai rapid ceea ce se intampla cu respectiva aplicatie inainte ca ea sa fie descarcata si instalata efectiv in terminale.

Mai exact, folosind o apasare puternica pe o aplicatie aflata in curs de decarcare avem posibilitatea de a suspenda direct descarcarea sa, sau de a anula complet descarcarea, optiunea de a partaja un link spre acea aplicatie catre un prieten fiind deasemenea disponibila.

In mod normal, apasarea pe iconita unei aplicatii care este in curs de descarcare sau instalare va genera o suspendare a acelui proces, insa anularea descarcare era posibila pana acum numai prin apasarea indelungata a iconitei si selectarea butonului de stergere.

Incepand cu iOS 10, cei care au 3D Touch se bucura de un nou sistem de controlare a modului in care sunt descarcate si instalate aplicatiile in iPhone-uri.

3D Touch aplicatii descarcari iOS 10

 • gigi

  M a lasat masca aceasta optiune, de 9 ani o astept, este ca si cum te ai scarpina in fund in timp ce ti ti respiratia.

 • Petrutz

  De unde opresc notificările venite de la aplicație?

 • patrick

  Ios 10 un esec total !!!

 • atb19

  Da, un eșec total… Plec de acasă cu baterie 100% si in 2 ore mai am 70…. Cum vine asta ? Parca e android… Nu am aplicații deschise in afara de muzica din câștigat. Si aia fără egalizor activ. Nu am refresh background sau locația activa, nu am 3G, 4g activa. Nu am push email activ….so? iOS 10 the 👎best

 • atb19

  Din casti …

 • E beta, daca ai nevoie de autonomie, nu-l folosi.