iOS 10 face sugestii pentru imbunatatirea autonomiei bateriei

iOS 10 afiseaza sugestii pentru imbunatatirea autonomiei bateriei in functie de modul de utilizare al iPhone, iPad si iPod Touch.

6

Daca nu v-ati uitat foarte atent la meniul pentru baterie din iOS 10, atunci exista o foarte mare sansa sa fi ratat o noua functie foarte utila, aceasta facandu-e recomandari cu privire la actiunile pe care le putem intreprinde pentru a imbunatati autonomia bateriei iDevice-urilor noastre.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata noua functie, ea avand o sectiune speciala disponibila in meniul pentru baterie al aplicatiei Settings, Configurari, acolo fiind afisate recomandarile, impreuna cu un link spre sectiunea in care trebuie sa facem schimbarile pentru a imbunatati autonomia bateriei in iOS 10.

In cazul meu, iOS 10 recomanda reducerea luminozitatii ecranului pentru a imbunatati autonomia bateriei, semn ca ecranul este cel care consuma prea multa energie in momentul de fata, un buton directionandu-ma spre sectiunea din care poate fi ajustata luminozitatea ecranului.

In functie de modul in care va folositi iDevice-urile, iOS 10 poate afisa diverse alte recomandari pentru a creste autonomia bateriei terminalelor voastre, iar urmarirea cu atentie a acestei sectiune v-ar putea ajuta sa prelungiti substantial autonomia bateriei iDevice-urilor voastre.

sugestii autonomie baterie iOS 10