Prima Pagina iOS 10 iOS 10 face sugestii pentru imbunatatirea autonomiei bateriei

iOS 10 face sugestii pentru imbunatatirea autonomiei bateriei

iOS 10 afiseaza sugestii pentru imbunatatirea autonomiei bateriei in functie de modul de utilizare al iPhone, iPad si iPod Touch.

Daca nu v-ati uitat foarte atent la meniul pentru baterie din iOS 10, atunci exista o foarte mare sansa sa fi ratat o noua functie foarte utila, aceasta facandu-e recomandari cu privire la actiunile pe care le putem intreprinde pentru a imbunatati autonomia bateriei iDevice-urilor noastre.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata noua functie, ea avand o sectiune speciala disponibila in meniul pentru baterie al aplicatiei Settings, Configurari, acolo fiind afisate recomandarile, impreuna cu un link spre sectiunea in care trebuie sa facem schimbarile pentru a imbunatati autonomia bateriei in iOS 10.

In cazul meu, iOS 10 recomanda reducerea luminozitatii ecranului pentru a imbunatati autonomia bateriei, semn ca ecranul este cel care consuma prea multa energie in momentul de fata, un buton directionandu-ma spre sectiunea din care poate fi ajustata luminozitatea ecranului.

In functie de modul in care va folositi iDevice-urile, iOS 10 poate afisa diverse alte recomandari pentru a creste autonomia bateriei terminalelor voastre, iar urmarirea cu atentie a acestei sectiune v-ar putea ajuta sa prelungiti substantial autonomia bateriei iDevice-urilor voastre.

sugestii autonomie baterie iOS 10

 • sawrl

  avem si in ios 9 – sugestii

 • Marius

  Am inteles ca trebuie sa vedem numai reclame pe site, dar da-o incolo de treaba, sa nu pot sa citesc un articol din cauza asta mi se pare exagerat.

 • Serban

  Stai linistit, nu-i pasa. Asa crede Zaone ca functioneaza tech media.

 • Marius

  Mda, am mai lasat un comment similar si la alt articol, dar degeaba, l-a sters. In fine.

 • Puffy Mic

  Mie unu nu-mi apar reclame, singura chestie ce-mi apare este doar chestia cu “cookies”, unde imi apare ce am cautat eu la orange.

 • John McClane

  Mda, sunt foarte enervante reclamele, intr-adevar. Dar cu un Ad-Blocker cureti paginile de e mai mare placerea sa citesti. Pe computer, nu pe iPhone/iPad…