Prima Pagina iOS 10 iOS 10 face sugestii pentru imbunatatirea autonomiei bateriei

iOS 10 face sugestii pentru imbunatatirea autonomiei bateriei

iOS 10 afiseaza sugestii pentru imbunatatirea autonomiei bateriei in functie de modul de utilizare al iPhone, iPad si iPod Touch.

Daca nu v-ati uitat foarte atent la meniul pentru baterie din iOS 10, atunci exista o foarte mare sansa sa fi ratat o noua functie foarte utila, aceasta facandu-e recomandari cu privire la actiunile pe care le putem intreprinde pentru a imbunatati autonomia bateriei iDevice-urilor noastre.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata noua functie, ea avand o sectiune speciala disponibila in meniul pentru baterie al aplicatiei Settings, Configurari, acolo fiind afisate recomandarile, impreuna cu un link spre sectiunea in care trebuie sa facem schimbarile pentru a imbunatati autonomia bateriei in iOS 10.

In cazul meu, iOS 10 recomanda reducerea luminozitatii ecranului pentru a imbunatati autonomia bateriei, semn ca ecranul este cel care consuma prea multa energie in momentul de fata, un buton directionandu-ma spre sectiunea din care poate fi ajustata luminozitatea ecranului.

In functie de modul in care va folositi iDevice-urile, iOS 10 poate afisa diverse alte recomandari pentru a creste autonomia bateriei terminalelor voastre, iar urmarirea cu atentie a acestei sectiune v-ar putea ajuta sa prelungiti substantial autonomia bateriei iDevice-urilor voastre.

sugestii autonomie baterie iOS 10

LIKE
Articolul anterioriOS 9.3.2 vs iOS 10 beta 1 – comparatia performantelor
Urmatorul articolAsa functioneaza Siri in macOS Sierra (Video)