iOS 9.3.2 vs iOS 10 beta 1 – comparatia performantelor

iOS 10 beta 1 merge aproape la fel de bine ca iOS 9.3.2 pe iPhone, iPad si iPod Touch, un test de performante confirmand acest lucru.

Stim cu totii ca versiunile beta ale unui sistem de operare nu sunt gandite pentru a avea performante foarte bune, iar la acelasi lucru se asteptau foarte multi dintre cei care au instalat iOS 10 beta 1 in propriile iDevice-uri, insa surpriza lor placuta a fost sa vada ca Apple a gandit diferit lucrurile.

Mai exact, iOS 10 beta 1 are performante comparabile cu cele ale unei versiuni stabile a iOS, iar in clipul video de mai jos puteti vedea ca nu exista diferente foarte mari intre iOS 9.3.2 si iOS 10 beta 1 in ceea ce priveste performantele generale ale terminalelor noastre.

Comparatia este facuta pe iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6S, iar ea releva ca Apple urmeaza sa ne ofere in iOS 10 beta 1 performante cel putin la fel de bune precum cele de care avem parte in iOS 9.3.2 in momentul de fata, iar acest lucru este de luat in considerare.

Desigur ca lucrurile se pot schimba pana in momentul in care versiunea finala a iOS 10 va fi lansata pentru toata lumea, insa este de notat faptul ca Apple ne ofera un build cu performante atat de bune, chiar daca vorbim despre o versiune beta a sistemului de operare.