Prima Pagina iOS 10 Noul mod de a accesa camera cand trimiti mesaje in iOS 10

Noul mod de a accesa camera cand trimiti mesaje in iOS 10

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

iOS 10 vine cu multe schimbari pentru aplicatia Mesaje, iar ele sunt menite sa ne ofere posibilitatea de a interactiona intr-un mod mult mai placut cu prietenii nostri, insa functiile predefinite oferite de catre Apple nu sunt totdeauna suficiente pentru majoritatea utilizatorilor.

Aici vorbim despre accesarea camerei din aplicatia Mesaje a iOS 10, compania Apple oferindu-ne o noua interfata pentru a vedea un feed direct al camerei in locul tastaturii, cele mai recente poze inregistrate de catre noi fiind afisate in stanga sa, intr-un meniu prin care putem face scroll.

Problema cu aceasta schimbare este ca apasarea acelui feed al camerei va inregistra imediat o poza, fara a putea face focalizare sau a utiliza alte optiuni, iar feed-ul de poze afiseaza un numar limitat de inregistrari, astfel ca nu veti putea gasi poze facute cu mult timp in urma.

Pentru a accesa intreaga interfata a aplicatiei Camera si intreaga biblioteca foto/video a iOS, va trebui sa glisati din stanga spre dreapta in portiunea in care este afisat feed-ul camerei, doua noi optiuni, precum in imaginea de mai jos fiind afisate direct in aplicatia Mesaje a iDevice-urilor cu iOS 10.

iOS 10 biblioteca foto Mesaje

emag black friday lista reduceri