Noul mod de a accesa camera cand trimiti mesaje in iOS 10

iOS 10 vine cu multe schimbari pentru aplicatia Mesaje, iar ele sunt menite sa ne ofere posibilitatea de a interactiona intr-un mod mult mai placut cu prietenii nostri, insa functiile predefinite oferite de catre Apple nu sunt totdeauna suficiente pentru majoritatea utilizatorilor.

Aici vorbim despre accesarea camerei din aplicatia Mesaje a iOS 10, compania Apple oferindu-ne o noua interfata pentru a vedea un feed direct al camerei in locul tastaturii, cele mai recente poze inregistrate de catre noi fiind afisate in stanga sa, intr-un meniu prin care putem face scroll.

Problema cu aceasta schimbare este ca apasarea acelui feed al camerei va inregistra imediat o poza, fara a putea face focalizare sau a utiliza alte optiuni, iar feed-ul de poze afiseaza un numar limitat de inregistrari, astfel ca nu veti putea gasi poze facute cu mult timp in urma.

Pentru a accesa intreaga interfata a aplicatiei Camera si intreaga biblioteca foto/video a iOS, va trebui sa glisati din stanga spre dreapta in portiunea in care este afisat feed-ul camerei, doua noi optiuni, precum in imaginea de mai jos fiind afisate direct in aplicatia Mesaje a iDevice-urilor cu iOS 10.

iOS 10 biblioteca foto Mesaje