iOS 10 vs Android N – comparatie detaliata

Android N si iOS 10 sunt comparate intr-un clip video detaliat pentru a ni se arata functiile pe care le ofera fiecare versiune in parte.

Android N este viitoarea versiune a sistemului de operare dezvoltat de catre compania Google, iar in acest articol avem ocazia de a vedea o comparatie intre versiunea sa beta si prima versiune beta a iOS 10 lansata chiar saptamana trecuta de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS.

Ambele sisteme de operare din clipul video de mai jos reprezinta viitorul smartphone-urilor care urmeaza sa le ruleze, ele avand implementate in versiune beta o multitudine de functii noi de care utilizatorii se vor putea bucura abia din toamna acestui an in anumite terminale.

Desi multa lume se intreaba de ce exista comparatii intre sistemele de operare Android si iOS, avand in vedere ca ele sunt din cale afara de diferite si nu ar trebui comparate vreodata, ei bine orice poate fi comparat si uneori trebuie comparat pentru ca omul sa stie intre ce poate sa aleaga.

iOS 10 si Android N sunt sisteme de operare foarte similare din anumite privinte, exista si multe diferente, insa cum poate un om normal sa aleaga intre un smartphone Android sau iOS daca nu stie ce ofera fiecare si nu exista comparatii intre sistemele de operare sau terminalele in sine.

Este ilogic sa refuzi comparatiile intre smartphone-uri de la producatori diferiti, cu sisteme de operare diferita, dar din aceeasi categorie, asa cum este ilogic sa refuzi comparatiile intre masini de la producatori diferiti, dar din aceeasi categorie si exemplele pot continua la alte obiecte din aceasta lume.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre tot ceea ce urmeaza sa ofere iOS 10 si Android N pentru utilizatori ?