Google si Facebook ofera beneficii mai bune decat Apple pentru angajati

Apple este una dintre companiile care sunt cele mai cautate de catre persoanele dornice sa se angajeze, fiind plasata in top 5 companii americane care atrag cei mai multi angajati si investesc in a-i tine in companie, insa Google si Facebook fac o treaba mult mai buna in aceasta privinta.

Conform unui top realizat de catre LinkedIn, Google ofera cel mai bune beneficii pentru cei care lucreaza in cadrul diviziilor sale, separat de cele privind mancarea, sanatatea, exercitiile fizice zilnice, sau plata cheltuielilor pentru transport, cei de la Google ofera inclusiv o alocatie lunara temporara pentru rudele gradul 1 ale unor angajati decedati.

In urma celor de la Google se afla SalesForce si Facebook, ele ocupand pozitiile 2 si 3, compania Apple ocupand pozitia a 4-a, asta in timp ce Amazon s-a plasat pe pozitia a 5-a, Uber, Microsoft, Tesla, Twitter si AirBnB completand un top 10 de companii foarte populare in intreaga lume.

Compania Apple a fost intens laudata pentru faptul ca ofera actiuni in cantitati considerabile multora dintre cei 100.000 de angajati pe care ii are in momentul de fata, aceasta decizie contribuind serios la mentinerea multor persoane talentate in cadrul diviziilor sale care dezvolta produse pentru intreaga planeta.

In the arms race for perks, few can top Google. The company lavishes its 60,000 workers with mountains of food, A-list speakers, on-site massages — even benefits after death, as HR chief Laszlo Bock shared.

Pe de alta parte, Apple a fost aspru criticata din cauza faptului ca nu-si plateste suficient de bine angajatii care lucreaza in magazinele sale din intreaga lume, cei care se ocupa de partea de retaile avand si cele mai mici salarii din intrega companie.