Apple scoate din vanzare vechile MacBook Pro fara ecrane Retina

Compania Apple face in sfarsit ceea ce multi se asteptau sa se intample cu aproximativ 1 an de zile in urma, cei din Cupertino luand decizia de a scoate din vanzare versiunile standard ale MacBook Pro, adica modelele care nu au ecran Retina incorporat, ele nemaifiind actualizate de ceva vreme.

Deocamdata cei de la Apple au retras aceste modele ale MacBook Pro din rafturile magazinelor fizice, insa o retragere si din magazinul sau online va fi cu siguranta facuta, cei din Cupertino urmand a pune accent pe modelele cu ecran Retina, care sunt mai scumpe, dar ofera o experienta de utilizare mai buna.

Partenerii Apple inca mai au MacBook Pro-uri fara ecran Retina in vanzare in momentul de fata, insa cantitatile sunt limitate, deci este foarte probabil ca Apple sa fi sistat productia acestui tip de produse, deci in curand ele vor disparea complet si vor beneficia doar de suport tehnic in cazul existentei unor probleme.

Au trecut 4 ani de cat Apple a oferit o actualizare importanta pentru MacBook Pro fara ecran Retina, asa ca o scoatere din vanzare este cat se poate de logica, interesul vis-a-vis de acest tip de produse parand sa fi disparut complet pentru compania Apple, sau cel putin aceasta ni se sugereaza.

Acestea fiind spuse, daca erati interesati de un MacBook Pro fara ecran Retina, ei bine in curand ele vor deveni si mai ieftine.