WhatsApp Messenger va permite mentionarea utilizatorilor in conversatii

0

WhatsApp Messenger preia una dintre functiile cele mai utilizate pe retelele de socializare din intreaga lume, astfel ca oricine va putea mentiona participantii la conversatii de grup in ecranul principal de mesaje, lucru care pana in prezent nu a mai fost oferit de catre WhatsApp pentru utilizatori.

Conform celor care au descoperit aceasta noua functie, introducerea caracterului @ in pagina principala de mesaje a unei conversatii de grup va genera listarea tuturor persoanelor existente in acea conversatie de grup, alegerea uneia sau a alteia introducand o mentiune catre ea un mesaj, dar generand si trimiterea unei notificari spre acea persoana.

Daca mai multi utilizatori au aceeasi persoana in agenda de contacte cu nume diferite, atunci fiecare va vedea mentiunea cu denumirea pe care o are el listata in agenda sa de contacte, cei de la WhatsApp facand un sistem foarte simplu care va potenta conversatiile de grup dintre utilizatori.

Noua functie a WhatsApp Messenger este deocamdata testata in versiune beta de catre compania WhatsApp, asa ca ramane de vazut cat va dura pana cand ea va fi oferita, cateva saptamani sau chiar luni putand trece pana in respectivul moment.