Cum dezactivezi functia Raise to Wake a iOS 10

Raise to Wake, sau ridicare pentru trezire, este una dintre cele mai utile functii implementate de catre compania Apple in iOS 10, ea permitandu-ne sa activam un sistem care aprinde ecranul cand ridicam iPhone-ul de pe masa, sau il scoatem din buzunar, si il stinge cand se infaptuieste actiunea inversa.

Practic nu mai trebuie sa folosim vreun buton pentru a vedea ce notificari necitite avem in LockScreen, iOS 10 aratandu-ne acest lucru chiar de cand ridicam terminalul de pe masa sau il scoatem din buzunar, functia fiind extrem de utila si nu pot decat sa ma bucur de faptul ca Apple a implementat-o pentru iDevice-urile noastre.

Daca totusi nu sunteti multumiti de functia Raise to Wake, sau ridicare pentru trezire, a iOS 10, ei bine atunci exista si o metoda de a o dezactiva, desi nu va recomand sa faceti acest lucru pentru ca nu veti castiga absolut nimic prin dezactivarea acestui sistem din terminalele noastre.

Iata cum puteti dezactiva functia Raise to wake, ridicare pentru trezire, din iOS 10 :

  • Accesati aplicatia Settings, Configurari.
  • Accesati meniul Afisaj si Luminozitate, Screen & Brightness.
  • Apasati butonul pentru dezactivarea Raise to wake, ridicare pentru trezire.

V-am spus deja ca doar iPhone 6S, iPhone 6S Plus si iPhone SE sunt compatibile cu functia raise to wake, ridicare pentru trezire, deci nu va asteptati sa beneficiati de ea in alte terminale iPhone pentru ca nu veti avea parte de o asemenea bucurie din partea companiei Apple.

dezactivare iOS 10 Raise to wake