WhatsApp Messenger va afisa emoji mari, ca iMessage in iOS 10

WhatsApp Messenger va beneficia de o noua functie incepand din cursul urmatoarelor luni, astfel ca utilizatorii vor avea posibilitatea de a vedea caractere emoji de dimensiuni mari in conversatiile purtate cu prietenii lor, compania Apple implementand aceeasi functie in iOS 10.

V-am spus zilele trecute care sunt noutatile aplicatiei Messages pentru iOS 10, iar printre ele se numara si aceasta optiune de a vedea caracterele emoji de dimensiuni mari, insa doar atunci cand sunt trimise maxim 3, dimensiunea lor fiind de 3 – 4 ori mai mare decat cea normala.

Schimbarea pentru WhatsApp Messenger a fost descoperita intr-una dintre versiunile beta ale aplicatiei testate in momentul de fata cu o varietate de utilizatori din lumea intreaga, iar dupa cum puteti vedea din imagine, totul functioneaza cat se poate de bine in momentul de fata.

Avand in vedere ca Apple a implementat o modificare de acest gen pentru aplicatia Messages a iOS 10, era normal ca WhatsApp Messenger sa o aiba, mai ales ca alte aplicatii de mesagerie, este adevarat ca mai putin populare, ofera ceva similar de ceva vreme pentru utilizatori.

WhatsApp Messenger emoji mari