Prima Pagina WhatsApp Messenger WhatsApp Messenger va afisa emoji mari, ca iMessage in iOS 10

WhatsApp Messenger va afisa emoji mari, ca iMessage in iOS 10

WhatsApp Messenger va beneficia de o noua functie incepand din cursul urmatoarelor luni, astfel ca utilizatorii vor avea posibilitatea de a vedea caractere emoji de dimensiuni mari in conversatiile purtate cu prietenii lor, compania Apple implementand aceeasi functie in iOS 10.

V-am spus zilele trecute care sunt noutatile aplicatiei Messages pentru iOS 10, iar printre ele se numara si aceasta optiune de a vedea caracterele emoji de dimensiuni mari, insa doar atunci cand sunt trimise maxim 3, dimensiunea lor fiind de 3 – 4 ori mai mare decat cea normala.

Schimbarea pentru WhatsApp Messenger a fost descoperita intr-una dintre versiunile beta ale aplicatiei testate in momentul de fata cu o varietate de utilizatori din lumea intreaga, iar dupa cum puteti vedea din imagine, totul functioneaza cat se poate de bine in momentul de fata.

Avand in vedere ca Apple a implementat o modificare de acest gen pentru aplicatia Messages a iOS 10, era normal ca WhatsApp Messenger sa o aiba, mai ales ca alte aplicatii de mesagerie, este adevarat ca mai putin populare, ofera ceva similar de ceva vreme pentru utilizatori.

WhatsApp Messenger emoji mari

LIKE
Articolul anteriorCum dezactivezi functia Raise to Wake a iOS 10
Urmatorul articolInstagram are 500 de milioane de utilizatori activi lunar