Dropbox scaneaza documente si le transforma in fisier Office, aduce alte noutati

Compania Dropbox a anuntat in aceasta seara noutati importante pentru aplicatia dedicata iPhone, iPad si iPod Touch-urilor din lumea intreaga, utilizatorii beneficiind de acum de posibilitatea de a scana documente care sunt salvate direct in conturile proprii din serverele companiei.

O multitudine de aplicatii permit scanarea de documente si in carcarea lor in Dropbox, insa acum aplicatia Dropbox face acest lucru automat, ba mai mult, permite transformarea acelor scanari in documente de tip Office care pot fi mai apoi partajate cu orice fel de persoane dorim noi.

Cele doua functii noi simplifica munca multor utilizatori cu scanarea de documente si transformarea imaginilor in fisiere care sunt recunoscute in foarte multe calculatoare, partajarea lor fiind la fel de rapida ca a oricarui alt document existent in terminalele noastre in respectivul moment.

Separat de aceste schimbari de bun augur, aplicatia Dropbox nu mai incarca acum automat pozele in conturile utilizatorilor decat daca acestia au instalata si aplicatia pentru PC in calculatoarele proprii, asa ca asigurati-va ca ati indeplinit aceasta conditie, altfel nu veti beneficia de aceasta functionalitate.

With document scanning, you can now use the Dropbox mobile app to capture and organize scans from whiteboards, receipts, and sketches, so your ideas are right at your fingertips. Dropbox Business users can even search inside the scans… If your idea is better suited to an Office doc than a napkin, you can click the new plus button to create Microsoft Word, PowerPoint, and Excel files instantly from your mobile device. They’ll be saved to your Dropbox automatically…

Schimbarile pentru aplicatia Dropbox sunt disponibile chiar din acest moment pentru toti utilizatorii de iDevice-uri din lumea intreaga, aplicatia putand fi descarcata gratuit din aceasta pagina.