WhatsApp Messenger va reda muzica direct in conversatii

WhatsApp Messenger este cea mai populara retea de mesagerie de pe planeta, iar conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, ea urmeaza sa beneficieze de o noua functie pe care compania Apple a anuntat deja ca urmeaza sa o ofere in aplicatia Messages a iOS 10 incepand din toamna.

Mai exact, aplicatia WhatsApp Messenger va fi capabila sa redea muzica in conversatiile utilizatorilor, exact asa cum face aplicatia Messages din iOS 10, imaginea de mai jos prezentand modul in care este partajata melodia, dar si felul in care ea este afisata in interfata de chat.

Conform celor care testeaza functia, utilizatorii WhatsApp Messenger vor putea partaja muzica disponibila in propriile terminale iPhone, sau muzica din Apple Music, iar interlocutorii vor vedea un media player capabil sa redea muzica dupa apasarea unui buton de redare vizibil in interfata de chat.

Aplicatia Messages a iOS 10 functioneaza in exact acelasi mod pentru redarea melodiilor dispoinibile in Apple Music, foarte multi utilizatori fiind extrem de placut impresionati de schimbarea pregatita de catre Apple, iar WhatsApp Messenger urmeaza sa ofere exact acelasi lucru in perioada urmatoare.

WhatsApp Messenger ascultare muzica