iPhone 7S – conceptul incredibil al celui mai frumos martphone Apple

iPhone 7S apare in cel mai tare concept de pana acum, cu un design incredibil si functii senzationale.

Cel mai tare concept pentru iPhone 7S a fost lansat in cursul acestei zile de catre un grafician extrem de iscusit, el reusind sa puna cap la cap toate zvonurile aparute pana in prezent in legatura cu viitorul smartphone Apple, iar in imaginile de mai jos aveti o adevarata capodopera realizata de catre el.

Denumit iPhone vision Next de catre creatorul sau, acest concept pentru iPhone 7S ne arata, practic, ceea ce ar trebui sa ne ofere compania Apple anul viitor cand urmeaza sa primim o actualizare majora pentru cea mai populara serie de smartphone-uri din toate timpurile.

S-a spus in nenumarate zvonuri ca iPhone 7S va avea o carcasa din sticla, iar acest concept ne prezinta fara limite cum ar putea arata viitorul design al terminalului celor din Cupertino, iar rezultatul final este un produs pe care foarte multa lume si-ar dori sa il cumpere chiar in acest moment.

Conceptul pentru iPhone 7S prezinta inclusiv butonul Home virtual pe care Apple ar urma sa ni-l ofere, schimbarea fiind implementata in ideea de a oferi un ecran OLED care sa ocupe mai mult din panoul frontal al iPhone, Touch ID si alti senzori urmand a fi integrati in acest panou frontal pentru iPhone 7S.

iPhone 7S concept tare

Separat, conceptul pentru iPhone 7S ne prezinta si o tehnologie numita Tactus de catre grafician, ea avand la baza un ecran care este capabil sa isi modifice forma pentru a reda butoane fizice pe suprafata sa, ele putand fi folosite de catre utilizatori pentru a controla diverse functii ale sistemului de operare.

Partea interesanta a acestui concept al iPhone 7S sta in faptul ca el are un port audio de 3.5mm, lucru care nu se va intampla, asa ca nu visati la asa ceva. Per total conceptul ne prezinta un iPhone 7S “de vis”, insa e greu de spus daca Apple va lansa un smartphone chiar atat de interesant, Jony Ive parand sa aiba “mana libera” in ceea ce-l priveste.

Voi ce parere aveti despre acest concept ?