Camera iPhone 7 va fi mai mare decat cea a iPhone 6S

Camera iPhone 7 este dezvaluita de o noua imagine a carcasei, ea fiind cu mult mai mare decat cea a iPhone 6S.

Camera iPhone 7 va fi mai mare decat cea a iPhone 6S, o noua imagine cu o carcasa a noului smartphone aparand in cursul acestei dupa-amiezi pentru a confirma fara dubiu faptul ca Apple urmeaza sa ne ofere o componenta mult mai buna pentru a inregistra poze si clipuri video cu al sau produs.

Puteti vedea in imaginile de mai jos cat de mare va fi camera iPhone 7, diferenta fata de cea a iPhone 6S relevand faptul ca am putea avea parte de o crestere a numarului de megapixeli, sau doar a senzorului de imagine, carcasa prezentata astazi fiind diferita fata de cele de dimineata, insa probaibl vine de la acelasi producator Catcher.

Pana acum nu s-a aflat mai nimic in legatura cu camera iPhone 7, iar asta deoarece mai toata atentia presei a fost directionata spre camera duala a iPhone 7 Plus, aceasta din urma fiind una dintre cele mai mari schimbari pe care compania Apple urmeaza sa o ofere pentru linia sa de smartphone-uri.

Camera mai mare, poze mai bune

camera iPhone 7 mare

Camera iPhone 7 mai mare va fi cu siguranta promovata intens de catre compania Apple ca fiind cu mult mai grozava decat cea a iPhone 6S pentru a inregistra continut multimedia, iar inregistrarea pozelor in conditii de luminozitate scazuta va fi cu siguranta una dintre principalele imbunatatiri.

Camera iPhone 7 este doar una dintre schimbarile vizible pe care utilizatorii le vor vedea in carcasa noului terminal, iar daca va uitati cu atentie la imaginea de mai sus veti sesiza cu siguranta ca se confirma din nou eliminarea antenelor care separa carcasa iPhone 6S in trei parti distincte, aceasta modificare fiind deasemenea anuntata de ceva vreme.

camera iPhone 7 mare 1

Separat, o noua imagine cu carcasa iPhone 7 confirma din nou faptul ca portul audio de 3.5mm va fi eliminat de catre compania Apple, iar in locul sau vom gasi un al doilea difuzor, dar el nu va fi stereo deoarece americanii nu sunt interesati sa ofere o asemenea facilitate pentru utilizatori, desi multi s-ar bucura de acest lucru.

Acestea fiind spuse, camera iPhone 7 va fi mai mare decat cea a iPhone 6S, iar diferenta va fi de bun augur pentru noi deoarece va aduce cu siguranta o imbunatatire a performantelor oferite de catre aceasta componenta extrem de importanta pentru iPhone, sau oricare alt smartphone vandut in momentul de fata pe planeta.

Voi ce noutati credeti ca aduce o camera mai mare pentru iPhone 7 ?