Cum poti avea noile emoji ale iOS 10 direct in iOS 9

V-am spus saptamana aceasta ca Apple va implementa noi emoji in iOS 10, Consortiul Unicode publicand in cursul acestei saptamani lista tuturor caracterelor pe care producatorii de smartphone-uri le pot implementa in propriile produse, iar Apple va face acest lucru oficial abia din toamna anului 2016.

Vorbim despre 72 de noi caractere emoji pe care le vom putea folosi in iOS 10 de indata ce noua versiune a sistemului de operare va fi lansata oficial de catre compania Apple, insa multa lume si-ar dori sa le poata utiliza chiar de acum, acest lucru fiind posibil chiar si pentru cei care nu au jailbreak facut pentru dispozitive in iOS 9.

Avand in vedere ca toate noile caractere emoji ale iOS 10 au fost deja prezentate, oricine le poate folosi in momentul de fata, indiferent ce fel de smartphone are in mana, procedura in sine nefiind complicata, dar nici la fel de simpla precum cea prin care putem introduce un emoji normal folosind tastatura virtuala.

Sunt sigur ca vor aparea si aplicatii care vor integra rapid aceste caractere emoji, chiar si in tastaturi terte pentru iOS, insa pana in acel moment singura solutie pentru a beneficia de ele ramane metoda pe care o vedeti descrisa in acest articol, ea putand fi facuta pe orice iDevice, indiferent de versiunea de iOS pe care o ruleaza.

emoji noi iOS 10

Iata cum poti folosi chiar acum viitoarele caractere emoji ale iOS 10 :

  • Accesati aceasta pagina din Safari, sau orice alt browser.
  • Fa scroll pana apar caracterele emoji in pagina.
  • Apasa indelung pe butonul Emojis din ultimul text al primei parti din pagina pana cand cuvantul este selectat.
  • Acum trageti cursorul de selectare in jos pentru a selecta caracterele emoji din pagina si opriti-va la ultimul dintre ele.
  • Acum alegeti optiunea Copiati, Copy.
  • Deschideti aplicatia Notite, Notes, si lipiti, paste, tot ceea ce ati copiat din acea pagina.
  • Pentru a folosi caracterele emoji in conversatii va trebui sa le copiati din notita si sa le lipiti in fereastra de chat.

Daca aveti intrebari, le astept in comentarii.

6 COMENTARII

  1. Apas paste , ramane evidentiat , dar nu se intampla nimic minute bune si in final imi salveaza un fisier gol. Textul cu emoji e copiat pentru ca merge sa dau paste in mail de exemplu.