Carcasele iPhone 7 si 7 Plus apar in noi imagini

Carcasele iPhone 7 si iPhone 7 Plus apar in imagini furnizate de partener Apple si confirma camerele noi, plus schimbarile de design.

Carcasele iPhone 7 si 7 Plus apar astazi in noi imagini care confirma fara vreun dubiu faptul ca Apple pregateste schimbari serioase pentru aceste componente incepand din toamna acestui an, asa cum ne-au spus pana in prezent o varietate de zvonuri aparute pe internet din surse asiatice.

Imaginile cu carcasele iPhone 7 si iPhone 7 Plus pe care le vedeti mai jos vin direct de la unul dintre partenerii companiei Apple, Catcher, acesta fabricand de foarte multa vreme carcasele iDevice-urilor, deci este cat se poate de clar ca piesele sunt reale si urmeaza sa fie folosite in produsele ce vor fi lansate in toamna.

Conform publicatiei care furnizeaza aceste imagini, carcasele iPhone 7 si 7 Plus din imaginile de mai jos ar fi versiunile finale pe care Catcher urmeaza sa le produca la scara industriala in urmatoarele luni pentru ca toate componentele noilor dispozitive sa fie asamblate in ele in fabricile Foxconn si Pegatron.

Camera cu un nou senzor de imagine de dimensiune mai mare

Primul lucru care se oberva foarte usor la carcasa iPhone 7 este dimensiunea senzorului de imagine pe care compania Apple ar urma sa il implementeze in terminal, gaura pentru aceasta componenta fiind cu mult mai mare decat cea existenta in actuala carcasa a iPhone 6 sau iPhone 6S, deci vom avea parte de o schimbare majora.

carcasa iPhone 7

Desigur ca aceasta imagine cu noua carcasa iPhone 7 nu ne spune daca vom avea o camera cu o rezolutie mai mare, adica mai mare de 12 megapixeli, sau vorbim despre aceeasi rezolutie pentru camera si doar o crestere a dimensiunii senzorului de imagine, lucru care poate fi facut fara probleme de catre Apple.

Crescand dimensiunea senzorului de imagine, compania Apple ar putea folosi o noua componenta care capteaza mai multa lumina si imbunatateste radical capacitatea iPhone 7 de a inregistra poze in conditii de luminozitate scazuta, o asemenea imbunatatire fiind ceruta de catre foarte multa lume.

Separat de camera, aceasta imagine cu noua carcasa iPhone 7 confirma din nou faptul ca dungile care separa carcasa nu vor mai fi prezente in noul model al smartphone-ului Apple, deci vom avea o carcasa curata, care are benzi doar pe marginile laterale ale carcasei, asa ca si pana acum.

Camera dubla si multe posibilitati

carcasa iPhone 7 Plus

Leak-ul de astazi nu putea fi complet fara a vedea o imagine in care ne este prezentata carcasa iPhone 7 Plus si noua sa camera dubla, aceasta fiind cea mai mare schimbare pe care compania Apple urmeaza sa o ofere pentru smartphone-ul sau cu ecran de 5.5 inch incepand din toamna acestui an.

Dupa cum puteti vedea si din imagine, carcasa iPhone 7 Plus are exact acelasi design precum carcasa iPhone 7, deci vorbim din nou despre eliminarea dungilor care impart carcasa in 3 parti distincte in actualele modele ale iPhone vandute de catre compania Apple, iar eu unul ma bucur sa o vad.

Exact precum in cazul camerei iPhone 7, detalii despre camera dubla a iPhone 7 Plus nu se cunosc, asa ca nu stim ce format are ea, ce rezolutie au camerele si nici ce functii suplimentare urmeaza sa ofere compania Apple in iOS 10 pentru noul sau smartphone si noile sale camere.

Cel mai recent zvon legat de noile produse Apple facea referire la preturile iPhone 7 si iPhone 7 Plus in momentul lansarii, ele fiind identice cu cele actuale, desi spatiul de stocare oferit de catre compania Apple va fi mult mai mare decat cel existent.

Acestea fiind spuse, iata ca incetul cu incetul ne indreptam spre initierea productiei de masa a iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar poze de acest gen vor aparea tot mai des.

15 COMENTARII

  1. Deci, daca esti orb si nu vezi nimic, dar iti pui ochelari si vezi bine, nu e schimbare majora, ca tot la fel arati ?
    Nu prea suna ok gandirea asta.
    Anyway, o camera mai buna este o schimbare majora, plus ca va avea si 2 difuzoare.

  2. Ești prea entuziast cu Apple. Au trecut 2 ani iar astia nu schimba mai nimic. La anul pe vremea asta,se vor face 3 ani in care au scos 2 dungi. Ți se pare ca e mult in 3 ani?????? TREI ANI!!!!!