Denumirea Samsung Galaxy Note 7 a fost confirmata

Denumirea Samsung Galaxy Note 7 a fost confirmata de catre una dintre cele mai cunoscute surse de informatii privind tablete sau smartphone-uri inca nelansate pe pietele globale, evleaks publicand imaginea de mai jos care cel mai probabil vine direct de la Samsung, sau partenerii companiei.

S-a speculat acum cateva saptamani ca Samsung Galaxy Note 7 va fi denumirea pe care coreenii au ales-o pentru noul smartphone pe care intentioneaza sa il prezinte pe 2 august, iar acum avem si confirmarea faptului ca denumirea sa va fi intr-adevar aceasta si nu Galaxy Note 6.

Foarte multa lume a fost surprinsa sa afle ca Samsung Galaxy Note 7 va fi denumirea noului smartphone, insa iata ca Samsung a decis sa sara peste o cifra pentru a avea mai multa coeziune in linia sa de produse, cifrele devenind confuze pentru utilizatorii care sunt interesati de produsele coreenilor.

Samsung descrie strategia ca o normalizare a denumirilor de smartphone-uri din seria Galaxy, insa totul pare a avea legatura si cu faptul ca iPhone 7 va fi lansat anul acesta, cei de la Samsung dand impresia ca sunt la acelasi nivel cu Apple si nu in urma lor, cifrele diferite sugerand asta pentru cei mai putin cunoscatori.

samsung galaxy note 7

Zilele trecute am aflat noi informatii privind specificatiile Samsung Galaxy Note 7, smartphone-ul urmand a avea un ecran de Super AMOLED de 5.8 inch cu rezolutie QHD, chip-uri Exynos 8 sau Snapdragon 82x, 6 GB RAM, camera de 12/16 megapixeli si baterie de 6000 mAh.

Samsung Galaxy Note 7 va fi un smartphone cu specificatii de top, insa marea surpriza pregatita de catre compania Samsung pentru utilizatori sta in ecranul curbat spre marginile exterioare, precum in seria Edge, aceasta caracteristica putand atrage noi clienti spre linia de smartphone-uri gandite pentru profesionisti.

Va spuneam mai sus ca Samsung Galaxy Note 7 urmeaza sa fie prezentat pe 2 august de catre compania Samsung, insa lansarea oficiala ar trebui sa aiba loc la 2 sau 3 saptamani distanta, insa ramane de vazut ce vor decide cei de la Samsung sa faca.