Prima Pagina Samsung Samsung va lansa Galaxy Note 7 in locul Galaxy Note 6 pentru...

Samsung va lansa Galaxy Note 7 in locul Galaxy Note 6 pentru a concura cu iPhone 7

In vara acestui an compania Samsung intentiona sa lanseze Samsung Galaxy Note 6 pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa un zvon aparut recent sugereaza faptul ca in realitate coreenii ar intentiona sa sara peste cifra 6 pentru a folosi 7.

Explicatia oferita de catre cei din spatele acestui zvon are la baza faptul ca seria Galaxy S7 este foarte populara, iar Samsung nu ar dori sa genereze confuzie in randul utilizatorilor oferind un Galaxy Note 6, asa ca ar urma sa sara peste cifra 6 pentru a avea denumiri similare pentru intreaga serie.

Desigur ca acest lucru ajuta foarte mult terminalul sa devina mai vizibil pe piata in anul in care iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor fi lansate pe piata, strategia celor de la Samsung fiind de a avea o linie de produse care au denumire apropiata de ce a terminalelor companiei Apple.

Lansarea pe piata a Samsung Galaxy Note 6 intr-un an in care exista Galaxy S7 si iPhone 7 ar sugera ideea ca terminalul din seria Note ar face parte dintr-o generatie veche, iar acest lucru ar putea afecta serios vanzarile produsului, cel putin in anumite zone de pe planeta.

Samsung Electronics has chosen the name of new Galaxy Note as ‘Galaxy Note 7’and has decided to continue popularity of Galaxy S7. It has decided to skip over Galaxy Note 6 to eliminate any inconsistency with an image that can occur as numbers of two products’ brands are different. It is also applying dual-edge on Note series for the first time.

Desigur ca exista oricand posibilitatea ca Samsung sa nu aplice aceasta idee si sa mearga in continuare pe vechiul sistem de numerotare al produselor sale, insa desigur ca acest lucru va genera confuzie in randul multor potentiali clienti.

 • Deejay

  Bullshit
  Nu cred ca o sa faca asa chestie de amatori

 • sorin

  Note nu concureaza cu nimic – e mai sus de orice smartphone lansat vreodata . Aceeasi ineptie ca toti ceilalti lanseaza ceva ca sa concureze cu iPhone . Cand Samsung au lansat primul Note , iPhone cu ecran de 4inch de atunci era “crap” , in comparatie .

 • adrian

  E un lucru bun pentru Iphone , nicidecum pentru Samsung. Apple se duce in jos. Am mai spus, in ultimile 6 luni a dat rateuri nenunarate my Iphone 6 cat nu am vazut pe Nexus 5 in doi ani de utilizare. Sunt totla dezamagit dar imi e rusine sa trec inapoi la nexus datorita pretului nesimtit platit pentru I6

 • guldur

  Ei vorbesc acum ca nu vor sa creeze confuzie? :)))) ei din asta fac bani, din confuzia creata de miile de modele de telefoane cu galaxy in fata.

 • V.P

  Care ei ??

 • atb19

  Care ei? Eu am galaxy 6s plus 😜😜

 • atb19

  In rest, de acord cu Sorin. Note 3,4,5 face pipi pe S6, S7…