WhatsApp Messenger permite accesarea grupurilor prin coduri QR

WhatsApp Messenger va permite invitarea prietenilor la grupuri de conversatii prin scanarea unui cod QR care poate fi trimis de catre oricare dintre persoanele care participa la respectiva conversatie de grup, imaginea de mai jos afisand optiunile disponibile pentru partajarea de invitatii.

Practic, utilizatorul are acum optiunea nu doar de a partaja link-ul spre acea conversatie de grup, ci si optiunea de a trimite un cod QR pe care orice persoana il poate scana pentru a intra in acea conversatie, aplicatia WhatsApp Messenger urmand a permite scanarea automata a acestor coduri intr-o versiune urmatoare.

In mod normal iOS-ul nu poate scana coduri QR fara o aplicatie speciala instalata in dispozitivele noastre, ea trebuind sa fie special gandita pentru a recunoaste informatiile din diversele tipuri de coduri QR, asa ca utilizarea acestei metode nu este chi atat de indicata, insa WhatsApp pare sa o prefere.

Aceasta noua functie a WhatsApp Messenger urmeaza sa fie oferita publicului larg in perioada urmatoare, insa deocamdata nimeni nu stie cand, asa ca va trebui sa mai asteptam pana in momentul in care ne vom putea bucura de noile functii ce urmeaza sa ne fie oferite.

whatsapp messenger invitatie QR