Apple Watch 2 va avea GPS si va fi mai rezistent la apa

Apple Watch 2, viitoarea versiune a ceasului inteligent al companiei Apple, urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an, cel mai probabil impreuna cu iPhone 7, iar astazi aflam despre o schimbare foarte importanta pe care Apple ar urma sa ne-o ofere pentru a-i imbunatati functionalitatea.

Mai exact, conform unor informatii aparute astazi, Apple Watch 2 urmeaza sa aiba GPS intclus pentru a monitoriza mai eficient exercitiile fizice facute in aer liber, in principal alergarile, implementarea acestei componente eliminand necesitatea de a mai conecta ceasul la un iPhone pentru a beneficia de tot ceea ce are el de oferit.

Mai mult decat atat, se pare ca aplicatia sa Workout urmeaza sa fie imbunatatita pentru a monitoriza mai eficient sesiunile de inot, iar acest lucru sugereaza faptul ca Apple ar urma sa modifice modul de etansare al carcasei pentru a permite scufundarile la adancimi de pana in 2 metri.

Practic, Apple Watch 2 ar putea fi promovat de catre compania Apple ca fiind capabil sa functioneze sub apa, Apple Watch avand aceasta caracteristica, insa cei de la Apple il recomanda pentru utilizare doar sub dus, deci nu si in cazul scufundarilor facute in piscina, mare, sau chiar ocean.

Far more sketchy: The Apple Watch 2 is said to include GPS for accurate workout logging without the need to carry an iPhone, and the Workout app reportedly will gain the ability to track swimming – suggesting a higher level of waterproofing in the next Apple Watch.

Combinand GPS-ul cu etanseitate mai buna, Apple Watch 2 ar putea monitoriza inclusiv miscarile prin bazin in timpul sesiunilor de inot, insa daca aceasta functionalitate va veni, sau nu, ramane sa aflam in toamna, cand produsul ar trebui sa fie prezentat oficial.

Lumea intreaga asteapta foarte multe schimbari pentru Apple Watch 2, iar compania Apple trebuie sa indeplineasca toate aceste asteptari, altfel risca sa aiba parte de vanzari dezamagitoare de la acest al doilea ceas inteligent vandut sub brand propriu.