iPhone 8 ar putea avea incarcare wireless

iPhone 8 cu incarcare wireless urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple in cursul anului 2016.

iPhone 8 ar urma sa fie lansat cu un sistem de incarcare wireless, analistii asiatici afland de la surse apropiate companiei Apple ca acest sistem urmeaza sa fie intr-un final implementat in linia de smartphone-uri ale celor din Cupertino, utilizatorii cerand functionalitatea de ani si ani de zile, dar fara prea mult succes.

Sistemul de incarcare wireless pentru iPhone 8 ar urma sa functioneze diferit fata de cele oferite de catre alte companii competitoare, astfel ca nu vorbim despre un pad de incarcare fara cablu, ci despre posibilitatea de a face incarcarea chiar si la distante de 1/2 metri, Apple dezvoltand asemenea tehnologii de ani de zile.

Pana in prezent au aparut o serie de zvonuri care au indicat faptul ca iPhone 8 urmeaza sa aiba un sistem de incarcare wireless, iar pe masura ce aflam tot mai multe confirmari, este foarte clar ca Apple testeaza functia si unele protitipuri au fost deja create in vederea verificarii functiei cu ingineri ai celor din Cupertino.

Incarcare wireless diferita

Diverse companii asiatice care au dezvoltat tehnologii si componente pentru smartphone-uri care se incarca wireless au discutat cu Apple despre posibile colaborari, insa cei din Cupertino nu ales deocamdata un furnizor pentru iPhone 8 deoarece tehnologia nu este 100% pregatita pentru a fi adusa pe piata pentru utilizatori.

Desi vorbim despre iPhone 8 in aceasta situatie si lansarea sa ar trebui sa fie la doi ani distanta de 2016, cei care ofera acest zvon sustin ca Apple ar urma sa lanseze acest model al iPhone in cursul anului 2017, iar asta deoarece atunci aniversam 10 ani din momentul lansarii primului model al iPhone de catre Steve Jobs.

Un iPhone 8 cu incarcare wireless, ecran OLED curbat spre margini, carcasa din sticla, buton Home virtual, 3 GB RAM, chip A11 si poate minim 32 GB spatiu de stocare ar genera interes extrem de mare pentru utilizatorii din lumea intreaga, aceasta insiruire de functii putand fi 100% reala.

Voi ce parere aveti despre implementarea incarcarii wireless in iPhone 8 ?