Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 7 vine cu minim 64 GB spatiu de stocare

Samsung Galaxy Note 7 vine cu minim 64 GB spatiu de stocare

Samsung Galaxy Note 7 va fi prezentat la inceputul lunii august de catre compania Samsung, iar daca denumirea a fost confirmata, iata ca o alta surpriza extrem de interesanta a fost deasemenea confirmata de surse apropiate coreenilor, terminalul urmand a fi lansat cu minim 64 GB spatiu de stocare pentru utilizatori.

Pretul de baza al Samsung Galaxy Note 7 urmeaza sa ramana neschimbat in ciuda faptului ca utilizatorii se vor putea bucura de versiuni cu minim 64 GB spatiu de stocare, compania Samsung incluzand si un slot pentru carduri micro SD, deci spatiul total poate fi extins pana la cateva sute de GB pentru a copia orice fel de date in smartphone-urile sale.

Samsung are de cativa ani o politica foarte sanatoasa de a oferi mai mult spatiu de stocare standard pentru smartphone-urile sale, iar cu Samsung Galaxy Note 7 le va face o noua surpriza frumoasa utilizatorilor care se vor bucura de spatiu de stocare dublu, ca si standard, fata de ceea ce primesc utilizatorii Samsung Galaxy S7 acum.

Daca ne uitam la faptul ca Apple trage cu dintii de versiunile de 16 GB de parca ar fi fost trimise din rai si sunt sfinte, iata ca Samsung gandeste diferit si trebuie laudata pentru faptul ca le ofera utilizatorilor mai mult spatiu de stocare standard, plus optiunea de a il extinde foarte usor folosind carduri micro SD.

 • Filip Ionut

  Superb. 64 gb. Așa mai merge domnule!

 • Mare Cristian

  Toată lumea se plânge de iPhone de 16gb, dar au vânzări mari la aceste modele. De ce sa le scoată atâta timp cât se vând si au un profit mai mare? Daca nu ar mai fi vânzare, logic ca ar face ceva.

 • Mare Cristian

  Eu zic ca din 10 posesori de iPhone, cel putin 4 au model de 16gb.

 • Srb Srb

  cand nu ai idei, bagi specs, am mai zis. Oricum aici si Apple ar trebui sa urmeze aceasta calde din moment totul ocupa mai mult, de la video/poze/mesaje/apps etc

 • amfetamin

  Eu zic ca cel putin 8!

 • Viorel Predatorul

  Srb, ești necinstit când scrii asta. Nu uita și nu ignora că Note 7 va avea scaner de iris în 2016, ceva ce pentru iPhone este tehnologie de anul 2026. Seria Galaxy a venit cu câte ceva nou de fiecare dată, în timp ce iPhone (din păcate), NU!
  Deocamdată, S7 este un smartphone complet; are atât de multe încât nu prea mai există chestii care să îi lipsească, în timp ce iPhone vine cu o cameră foto cu un senzor mai mare, și culmea: cu o nouă culoare!

  PS: mă bucur că ești bine. Am crezut că ai luat-o în serios faza cu 50 lei!