iOS 10 permite ascultarea de muzica in timp ce faci poze

Una dintre functiile iOS 10 despre care nimeni nu a discutat pana acum are legatura cu aplicatiile Muzica si Camera, compania Apple permitandu-ne sa ascultam muzica in timp ce inregistram poze folosindu-ne iDevice-urile, aceasta functionalitate nefiind permisa in momentul de fata in versiunile iOS 9.

Daca aveti iOS 9 si veti incerca sa deschideti aplicatia Camera in timp ce ascultati muzica folosind aplicatia Music, Muzica, atunci veti observa ca fluxul audio este automat oprit si va trebui sa il porniti manual cand parasiti aplicatia, in iOS 10 totul functionand impreuna fara probleme.

Practic, in iOS 10 veti putea face poze in timp ce ascultati muzica si sunetul de inregistrare al unei poze va fi redat automat peste muzica pe care o ascultati, dar ea nu va fi oprita, asa cum ar fi si normal, avand in vedere ca multi oameni fac poze rapid si n-ar dori sa li se opreasca automat redarea de muzica.

Desigur ca in cazul inregistrarii de clipuri video muzica va fi oprita deoarece este necesar ca microfonul sa fie folosit pentru a inregistra tot ceea ce se intampla in jurul nostru, dar in rest va veti bucura de muzica redata de catre aplicatia Muzica in timp ce ascultati poze si asa puteti sacunde uneori inregistrarea unei poze.

Daca aveti iOS 10 beta 1, nu va recomand sa va jucati deocamdata cu functia, deoarece la iesirea din aplicatia Camera s-ar putea sa sesizati ca intregul Springboard se reseteaza.

3 COMENTARII

  1. Aia este o limitare de la Google. Vor să se asigure că sunt șanse să vezi reclame cât timp folosești YouTube.