Castile EarPods lightning ale iPhone 7 apar in noi imagini

Castile iPhone 7, o versiune Lightning a celor EarPods oferite gratuit acum, apar intr-o prima serie de imagini furnizate direct din China.

Stiti deja ca iPhone 7 nu va avea port audio de 3.5mm, deci orice fel de casti vor trebui conectate la el prin Bluetooth, sau prin portul Lightning, fie ca va fi folosit un adaptor, sau castile sunt compatibile cu acest standard, compania Apple pregatind inclusiv o versiune Lightning a actualelor casti EarPods distribuite cu iPhone sau iPod Touch.

In imaginile de mai jos vedeti ceea ce pare a fi versiunea lightning a castilor EarPods create pentru a fi compatibile cu iPhone 7, insa ele nu vor fi oferite gratuit de catre compania Apple, ci in schimb americanii vor include un adaptor in cutia iPhone 7 pentru a permite conectarea castilor standard la portul audio de 3.5mm.

Noile casti EarPods lightning urmeaza sa fie vandute separat de catre americani pentru cei interesati sa le cumpere pentru a nu utiliza un adaptor cu castile standard, iar daca imaginile de mai jos sunt reale, atunci ele ar trebui sa arate exact asa precum le vedeti acolo.

Se poate observa foarte usor la baza conectorului ca vorbim despre o capsula mai groasa care contine si un convertor DAC prin care este facilitata transmiterea sunetelor dinspre terminal spre casti, restul produsului ramanand neschimbat pentru ca alte modificari nu sunt necesare in vederea oferirii de compatibilitate.

casti EarPods lightning iPhone 7

Imagini cu presupuse casti EarPods pentru iPhone 7 au mai aparut si in lunile trecute, insa s-au dovedit a fi doar poze modificate in Photoshop, iar probabil de aceea astazi vedem doua imagini in care castile au un conector mai lung si mai lat, una dintre poze aratand exact placa de circuite a castilor.

casti EarPods lightning iPhone 7 1

Ca sa fiu complet sincer, cred ca Apple ar trebui sa includa in pachetul iPhone 7 aceste casti Lightning si un adaptor pentru cei care au casti vechi, insa desgiur ca americanii vor avea o strategie diferita pentru a incerca sa impace pe toata lumea nemultumita de aceasta schimbare.

Deocamdata nu se stie cat ar urma sa coste aceste noi casti EarPods cu conector Lightning, insa este usor de imaginat ca Apple ar putea cere minim 30 – 40 de euro pe ele, avand in vedere ca modelul actual costa 30 de dolari in magazinul sau online, deci un pret mai mic este greu de inchipuit.