Prima Pagina iOS 9 iOS 9.3.3 beta 4 vs iOS 9.3.2 – comparatia performantelor

iOS 9.3.3 beta 4 vs iOS 9.3.2 – comparatia performantelor

iOS 9.3.3 beta 4 si iOS 9.3.2 sunt comparate intr-o serie declipuri video pentru a ne arata cat de diferite sau similare sunt performantele iDevice-urilor companiei Apple pe aceste versiuni ale sistemelor de operare, cea viitoare urmand a fi lansata in perioada urmatoare de catre compania Apple.

Dupa cum veti vedea din clipurile video de mai jos, iOS 9.3.3 beta 4 nu are performante extraordinare pe terminalele iPhone pe care ruleaza, el fiind in cea mai mare parte putin mai incet decat iOS 9.3.2, cel putin pe iPhone 4S, acest dispozitiv avand foarte mari probleme ina  rula acest sistem de operare.

In restul terminalelor iPhone diferentele sunt mai mici decat in cazul iPhone 4S, insa iOS 9.3.3 beta 4 nu functioneaza mai bine ca iOS 9.3.2 in majoritatea testelor, performantele celor doua build-uri fiind egale in multe cazuri si usor in favoarea celui oficial in altele, deci actualizarea nu se anunta grozava acum.

Avand in vedere ca iOS 9.3.3 beta 4 este oferit deocamdata doar in acest format beta, exista sansa ca lucrurile sa se schimbe serios pana in momentul lansarii oficiale a sistemului de operare, insa ramane de vazut daca Apple va putea sa ofere o experienta mai buna cu aceasta actualizare pentru iDevice-uri.

 • Unreal

  totusi, in baza filmarilor, am putea pune un plus la force touch in favoarea 9.3.3 pentru iPhone 6S

 • bogdan

  Nu înțeleg, dacă se trece la iOS 10 dece freacă menta cu 9.3.3….. Si în septembrie avem un ios 10 cu buguri și alte probleme

 • Ca sa spuna si ei ca mai fac ceva. Nu pot lasa multe luni sa treaca fara actualizari la iOS.

 • atb19

  De acord cu voi, e prima oară când recunoașteți ca freacă menta…

 • cristi

  Pai nu cu mult timp in urma, faceau o actualizare pe an. Una si buna. De ce aceasta noua moda?

 • Pana la jumatatea lui iulie, cred.

 • KTA

  Deci in septembrie vom avea sigur 10?

 • Da.