Prima Pagina jailbreak Pangu Team anunta lansarea iOS 9.3.2 jailbreak

Pangu Team anunta lansarea iOS 9.3.2 jailbreak

iOS 9.3.2 jailbreak va fi lansat intr-o saptamana de catre Pangu Team, ei prezentand si un iOS 10 jailbreak in cadrul MOSEC 2016.

Pangu Team a anuntat la MOSEC 2016 lansarea iOS 9.3.2 jailbreak pentru utilizatorii din lumea intreaga, hackerii prezentand deasemenea o solutie de iOS 10 jailbreak, insa aceasta ar urma sa fie disponibila abia in toamna acestui an, dupa ce aceasta versiune a sistemului de operare va fi lansata oficial pentru utilizatori.

Conform chinezilor de la Pangu Team, iOS 9.3.2 jailbreak va fi lansat in aproximativ o saptamana pentru toate persoanele interesate sa beneficieze de ea, exploit-urile urmand a fi blocate de catre compania Apple in iOS 9.3.3, insa acest lucru conteaza mai putin daca lumea va avea intr-un final o solutie de jailbreak disponibila.

Anuntul facut astazi de catre Pangu Team a avut loc in cadrul unei conferinte pentru securitate mobila, ei cautand probabil sponsori pentru lansarea unei solutii de iOS 10 jailbreak, cei pentru iOS 9.3.2 jailbreak existant deja, altfel anuntul privind lansarea acestui software nu ar mai fi fost facut de catre chinezi in cursul acestei zile.

iOS 9.3.2 jailbreak va fi lansat intr-o saptamana

Detalii foarte multe in legatura cu solutia de iOS 9.3.2 jailbreak nu se cunosc, avand in vedere ca anuntul abia a fost facut, insa probabil va fi la fel de simpla de utilizat precum toate programele lansate pana acum de catre Pangu Team, deci nu ar trebui sa ne asteptam la altceva, asta daca ei se vor tine in final de cuvant.

Exista posibilitatea ca exploit-urile folosite pentru aceasta solutie de iOS 9.3.2 jailbreak sa fi fost inchise de catre compania Apple in iOS 9.3.3 sau iOS 10, iar cei de la Pangu Team sa aiba altele pregatite pentru viitoarea versiune a sistemului de operare, altfel nu ar mai fi demonstrat Cydia in iOS 10, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos.

Pangu Team iOS 10 jailbreak
Pangu Team prezinta iOS 10 jailbreak

Avand in vedere ca Apple a lasat necriptat kernelul iOS 10, dezvoltarea solutiilor de jailbreak va deveni mult mai usoara deoarece hackerii vor putea gasi mai usor vulnerabilitati in sistemul de operare al americanilor, deci teoretic noi ar trebui sa beneficiem de pe urma acestei schimbari majore facute de catre compania americana.

Desi hackerii Pangu Team au anuntat lansarea iOS 9.3.2 jailbreak, NU VA RECOMAND sa faceti update de la o versiune care are jailbreak disponibil la aceasta pentru ca foarte multe se pot schimba si chinezii ar putea decide sa nu mai lanseze software-ul, asa ca aveti rabdare pana cand totul va deveni oficial.

Acestea fiind spuse, de indata ce noua solutie de jailbreak va fi disponibila, va voi anunta.

UPDATE: Si cateva imagini noi care confirma iOS 10 jailbreak.

Pangu Team iOS 10 jailbreak 1

Pangu Team iOS 10 jailbreak 2

Pangu Team iOS 10 jailbreak 3

 • georgethereaper

  Omg! Omg! What good news!

 • EMP83

  În sfârșit vești bune!

 • andrian

  Yepiiii!!!

 • Roby

  deci ios 9.3.2 jailbreak v-a fi lansat intr-o saptamana ?

 • Asa se pare.

 • adrian

  Super tare

 • unieco

  Beleeeaaaa!!!

 • Roby

  Omg acum trec la ios 9.3.2 de la ios 8.4.1 pe ipad 4 ( si am vazut ca ios 9.3.2 se misca chiar bine ) nu stiu dece nu l-am
  bagat pana acum.

 • Nu te grabi inca :))

 • Roby

  :)) pai oricum ios 9.3.2 se misca mai bine decat ios 8.4.1 asa am vazut pe youtube.

 • Inca mai poti.

 • cristi

  Va fi disponibil de la 9.3 pana la 9.3.2? Sau doar pt 9.3.2?

 • Teoretic ar trebui sa acopere si 9.3, eventual si 9.2.

 • alexandru20

  Nu cred pana nu vad!!

 • Deocamdata nu.

 • icetkk

  Era în cutie, sigilat? Sau ți-au adus doar telefonul înfoliat original?
  În cazul al doilea, e refurbished cu siguranță.
  Încearcă să discuți cu ei la telefon și să faci operațiunea (trimis-primit de la Noumax) prin curier.

 • Pentru cei dintre voi care asteptati solutia de jailbreak, am un sfat. Nu mai cititi website-uri de 2 bani care au domeniul facut in baza numelui unei solutii de jailbreak.
  Acele website-uri NU AU informatii reale, fac doar SEO spam ca sa atraga naivi sa le dea click pe reclame.

 • rrr

  Super, acum presupunand ca se va lansa intr-adevar solutia pentru jailbreak, tot ce ramane este ca developerii de tweakuri sa-si modifice tweakurile astfel incat acestea sa functioneze fara probleme pe ios9. Eu voi astepta o vreme, pana devin tweakurile esentiale (pentru mine) perfect compatibile cu ios9, apoi voi face update (momentan sunt pe 8.4)

 • Dan

  Telefonul mi-a fost dat într-o folie care îl acoperea atât fața, spatele, cât și marginile, doar colțurile erau expuse. La preluarea în service a terminalului “mort”, cutia incluzând accesoriile originale împreună cu tot ce e în ea în mod normal (user manual, stickers, SIM eject tool) a rămas în posesia mea. Am revenit personal la sediul Noumax service, sâmbătă 2 iulie, unde un consultant mi-a preluat și acest al doilea telefon defect, a constatat problema lipsei semnalului GSM, l-a desfăcut (la fel ca și pe primul, probabil pentru a verifica dacă există urme de lichid sau modificări neautorizate), după care, în urma unei lungi discuții la limita amiabilului, mi-a promis (la recomandarea unui coleg de-al său mai conciliant) că telefonul următor îmi va fi trimis prin curier rapid, pe cheltuiala firmei, ca o modestă compensare pentru toate neplăcerile cauzate. Ehhh…. trăim în România, deci să zicem că e bine și așa, considering…..

 • Dan

  Nicio urmă de îndoialaă.

 • Dan

  Din păcate (sau, poate, din fericire) am citit sugestia ta după ce lăsasem și acest al doilea telefon în service – vezi răspunsul meu la comentariul lui @icetkk. În plus, acum sunt 100% sigur că era un refurbished, data de fabricație după IMEI și serial number e septembrie 2015, iar eu am găsit pe el iOS 9.3.2 😂

 • Dan

  Exactly!

 • Adrian

  Dar de ce scot la ios 9.3.2 cand ultimul va fi ios 9.3.3

 • Curios ca ai intrebat chiar dupa ce a aparut articolul in care raspundeam la intrebari de genul asta : https://www.idevice.ro/2016/07/04/de-ce-este-bine-sa-faci-downgrade-la-ios-9-3-2-daca-vrei-jailbreak/

 • marian

  A trecut mai bine de o săptămână și nu a apărut jailbreak-ul 🙁