Pangu Team anunta lansarea iOS 9.3.2 jailbreak

iOS 9.3.2 jailbreak va fi lansat intr-o saptamana de catre Pangu Team, ei prezentand si un iOS 10 jailbreak in cadrul MOSEC 2016.

Pangu Team a anuntat la MOSEC 2016 lansarea iOS 9.3.2 jailbreak pentru utilizatorii din lumea intreaga, hackerii prezentand deasemenea o solutie de iOS 10 jailbreak, insa aceasta ar urma sa fie disponibila abia in toamna acestui an, dupa ce aceasta versiune a sistemului de operare va fi lansata oficial pentru utilizatori.

Conform chinezilor de la Pangu Team, iOS 9.3.2 jailbreak va fi lansat in aproximativ o saptamana pentru toate persoanele interesate sa beneficieze de ea, exploit-urile urmand a fi blocate de catre compania Apple in iOS 9.3.3, insa acest lucru conteaza mai putin daca lumea va avea intr-un final o solutie de jailbreak disponibila.

Anuntul facut astazi de catre Pangu Team a avut loc in cadrul unei conferinte pentru securitate mobila, ei cautand probabil sponsori pentru lansarea unei solutii de iOS 10 jailbreak, cei pentru iOS 9.3.2 jailbreak existant deja, altfel anuntul privind lansarea acestui software nu ar mai fi fost facut de catre chinezi in cursul acestei zile.

iOS 9.3.2 jailbreak va fi lansat intr-o saptamana

Detalii foarte multe in legatura cu solutia de iOS 9.3.2 jailbreak nu se cunosc, avand in vedere ca anuntul abia a fost facut, insa probabil va fi la fel de simpla de utilizat precum toate programele lansate pana acum de catre Pangu Team, deci nu ar trebui sa ne asteptam la altceva, asta daca ei se vor tine in final de cuvant.

Exista posibilitatea ca exploit-urile folosite pentru aceasta solutie de iOS 9.3.2 jailbreak sa fi fost inchise de catre compania Apple in iOS 9.3.3 sau iOS 10, iar cei de la Pangu Team sa aiba altele pregatite pentru viitoarea versiune a sistemului de operare, altfel nu ar mai fi demonstrat Cydia in iOS 10, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos.

Pangu Team iOS 10 jailbreak
Pangu Team prezinta iOS 10 jailbreak

Avand in vedere ca Apple a lasat necriptat kernelul iOS 10, dezvoltarea solutiilor de jailbreak va deveni mult mai usoara deoarece hackerii vor putea gasi mai usor vulnerabilitati in sistemul de operare al americanilor, deci teoretic noi ar trebui sa beneficiem de pe urma acestei schimbari majore facute de catre compania americana.

Desi hackerii Pangu Team au anuntat lansarea iOS 9.3.2 jailbreak, NU VA RECOMAND sa faceti update de la o versiune care are jailbreak disponibil la aceasta pentru ca foarte multe se pot schimba si chinezii ar putea decide sa nu mai lanseze software-ul, asa ca aveti rabdare pana cand totul va deveni oficial.

Acestea fiind spuse, de indata ce noua solutie de jailbreak va fi disponibila, va voi anunta.

UPDATE: Si cateva imagini noi care confirma iOS 10 jailbreak.

Pangu Team iOS 10 jailbreak 1

Pangu Team iOS 10 jailbreak 2

Pangu Team iOS 10 jailbreak 3