Android 7 Nougat este versiunea din 2016 a Android

Android Nougat este denumirea oficiala a noii versiuni a sistemului de operare dezvoltat de catre compania Google pentru smartphone-urile si tabletele din lumea intreaga, cei din Mountain View anuntand in mod oficial numele in cursul zilei de ieri, cand o statuie pentru el a fost prezentata in campusul companiei.

Android Nougat, sau Android Nuga, este versiunea 7.0 a sistemului de operare Android, iar acest lucru confirma faptul ca vaorbim despre o actualizare mare pentru terminalele din lumea intreaga, Google anuntand o multitudine de functii foarte interesante care vor fi disponibile oficial din aceasta toamna.

Android 7 Nougat vine la aproape un an distanta de Android 6 Marshmallow, insa vorbim aici despre o lansare oficiala deoarece nimeni nu stie cat va dura pana cand producatorii de smartphone-uri si tablete vor oferi aceasta actualizare pentru utilizatori, in general cateva saptamani trecand intre lansarea oficiala si oferirea de suport.

Chiar daca va dura, Android 7 Nougat va fi principalul competitor al iOS 10 in toamna acestui an, ambele sisteme de operare fiind gandite pentru a oferi o gama foarte variata de noutati pentru utilizatorii de smartphone-uri din lumea intreaga, iar dupa lansarea oficiala vom vedea si mai multe comparatii intre software-ul creat de catre Apple si Google.

Acestea fiind spuse, mai jos puteti vedea statuia amplasata de catre compania Google in campusul din Mountain View pentru Android 7 Nougat.

https://www.youtube.com/watch?v=8xn9iq3lG_w