WhatsApp pregateste lansarea apelurilor video in Messenger

WhatsApp Messenger urmeaza sa permita efectuarea de apeluri video de catre utilizatori, compania detinuta de catre Facebook avand functia pregatita, ea urmand a fi lansata oficial intr-una dintre urmatoarele versiuni ale aplicatiei, ea fiind testata de ceva vreme cu persoanele alese pentru a verifica functii noi.

Conform celor care testeaza functia, ea este pregatita pentru implementare oficiala in iOS, iar in curand WhatsApp Messenger va putea face apeluri video de pe iPhone catre orice alt terminal mobil care ruleaza aplicatia, functia fiind similara cu cele oferite de catre FaceTime, Facebook Messenger, Viber, si multe alte servicii concurente.

Aplicatiei WhatsApp Messenger ii lipsea un sistem care sa permita efectuarea de apeluri video intre utilizatori, iar implementarea sa va tine utilizatorii si mai conectati la platforma WhatsApp, ei avand aproape tot ceea ce au nevoie pentru a nu mai parasi aplicatia atunci cand doresc sa intre in contact cu diverse persoane, fie prin mesaje text, apeluri telefonice sau video.

WhatsApp Messenger actualizeaza constant versiunile beta ale aplicatiei saie, cele din care sunt furnizate si aceste date, iar in baza testelor facute de catre diversi utilizatori ne putem da seama cand o functie sau alta se apropie de lansarea oficiala, cea privind apelurile video fiind aproape pregatita, aplicatia principala necesitand actualizata pentru a afisa interfata speciala.

In baza a ceea ce se stie pana acum, exista sanse mari ca luna aceasta aplicatia WhatsApp Messenger sa fie actualizat apentru a permite efectuarea de apeluri video.

https://twitter.com/WABetaInfo/status/748872211612786692