Digi Mobil vinde iPhone 6S si iPhone SE, dar neoficial

Digi Mobil, cel de-al patrulea operator de telefonie mobila din romania ca si numar de clienti, a inceput sa comercializeze iPhone 6S si iPhone SE pentru toti cei interesati, cele doua tipuri de smartphone-uri Apple fiind singurele pe care operatorul detinut de catre RCS & RDS le are in momentul de fata in oferta publica.

Este cunoscut faptul ca atat iPhone SE, cat si iPhone 6S, suporta suficient de multe frecvente 3G si LTE pentru a fi compatibile cu reteaua Digi Mobil, iar indiferent ca ati cumparat terminalele de la acest operator, sau de la altul, atat timp cat ele sunt facute pentru Europa sau SUA, ar trebui sa functioneze in Romania.

Digi Mobil vinde iPhone SE la pretul standard de 2199 LEI, insa in cazul in care vreo persoana doreste sa-l achizitioneze impreuna cu abonament, atunci va trebui sa plateasca un avans de 1090 LEI si o rata lunara de 92 LEI pentru a achita intreaga valoare a smartphone-ului in decursul unui an de zile.

iPhone 6S este disponibil la preturi care incep de la 3099 LEI pentru cei interesati, operatorul Digi Mobil percepand un avans de 2170 LEI pentru cei interesati sa cumpere smartphone-ul in rate, clientii trebuind sa achite si o rata lunara de 77 LEI pentru a deveni proprietari de drept ai dispozitivului.

Cei de la Digi Mobil nu au conditii mai avantajoase decat ceilaiti operatori de telefonie mobila din Romania care vand iPhone SE sau iPhone 6S, in ceea ce priveste achizitia in rate, deci exista posibilitatea sa-l cumaprati si de la altii cu avans mai mic si cu un abonament care sa fie usor mai mare decat rata totala.

Marele dezavantaj in a cumpara iPhone SE sau iPhone 6S de la Digi Mobil sta in faptul ca operatorul NU ESTE certificat de catre compania Apple sa-i vanda smartphone-urile in Romania, deci exista posibilitatea sa aveti PROBLEME CU GARANTIA, Digi Mobil neavand un service autorizat sa repare terminale iPhone, asa cum se intampla in cazul Orange.

Daca ar fi sa ma intrebati, nu v-as recomanda sa cumparati iPhone SE sau iPhone 6S de la Digi Mobil, indiferent cat de atractiva ar fi oferta, si sa alegeti achizitia pe calea unui magazin autorizat sa vanda produse Apple in Romania, altfel exista sansa sa aveti foarte mari batai de cap cu eventuale probleme de garantie.