Critical Ops – un Counter Strike pentru iPhone si iPad

Daca sunteti fani ai jocurilor din seria Counter Strike si va doriti sa aveti un asemenea joc pentru iPhone sau iPad, ei bine incepand de astazi este disponibil in App Store un nou titlu numit Critical Ops, acesta oferind posibilitatea de a beneficia de o experienta de joc extrem de apropiata.

Dupa cum probabil v-ati dat deja seama, vorbim despre un first person shooter in care noi va trebui sa ne folosim spiritul tactic si reflexele pentru a coordona echipe de interventie ce au menirea de a indeplini o varietate de obiective stabilite de catre creatorii Critical Ops pentru indeplinire.

Exact precum in Counter Strike, Critical Ops ne ofera posibilitatea de a intra in pielea unor teroristi, sau ai unor membri de echipe anti-teroriste, scopul vostru fiind in principal de a ucide membrii echipei inamice si eventual de a mai salva cate un ostatic pentru a castiga puncte.

Critical Ops is a fast-paced FPS that will test your reflexes and tactical skill. Experience the thrill of modern terrorist warfare as you fight a critical strike operation as a counter-terrorist or aim to cause destruction as a terrorist. Fight for domination alongside your friends, or show the world your skill by leading the individual scoreboard.

Exact precum in orice first person shooter, Critical Ops ne ofera posibilitatea de a juca online cu o varietate de persoane care sunt conectate la serverele companiei dezvoltatoare, insa daca doriti puteti inclusiv sa luptati impotriva prietenilor vostri, posesori de iDevice-uri.

Join the competitive combat in the most skill-based portable FPS! Host custom games to battle with your friends or organize clan matches with password protected rooms! Guns range from pistols to AK47 to sniper rifles.

Critical Ops ne pune la dispozitie cam toate armele pe care le stim deja din jocul Counter Strike, asa ca veti avea parte de o experienta destul de similara, grafica si modul in care sunt echipate personajele virtuale fiind extrem de similare cu cele intalnite in jocul pentru calculatoare.

Critical Ops este disponibil pentru descarcare din App Store urmand acest link.