Toate jocurile din seria Infinity Blade sunt disponibile GRATUIT

Infinity Blade este una dintre cele mai cunoscute serii de jocuri pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea fiind lansata cu destul de mult timp in urma in App Store, iar in ciuda faptului ca niciun joc nou din serie nu a mai fost lansat de peste 2 ani, ea inca atrage un numar mare de utilizatori.

Astazi americanii sarbatoresc ziua nationala a SUA si avand in vedere ca jocurile din seria Infinity Blade au fost dezvoltate de catre o companie americana, aceasta adecis sa le ofere pe toate trei gratuit in urmatoarele ore, astfel incat oricine sa le poata descarca pentru a se bucura de ele.

Avand in vedere ca promotia are la baza o sarbatoare nationala, presupun ca multi dintre voi ati inteles deja ca vorbim despre ceva oferit pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca sunteti interesat de vreunul dintre jocuri, va recomand sa il descarcati acum, cat inca aveti ocazia de a o face fara sa platiti.

Puteti descarca jocurile din seria Infinity Blade urmand aceste link-uri : Infinity Blade, Infinity Blade II, Infinity Blade III.

Infinity Blade gratuit